Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Vil disse tre brugte biler hitte i 2020?

sponsorerede artikler
Fredag 6. marts 2020 kl. 08:00

Vil disse tre brugte biler hitte i 2020?
Arkivbillede


Hvert år kåres ”Årets brugte bil”. Prisen går til den bil, der er et godt brugt købt, hvor specielt den solide byggekvalitet og de lave driftsomkostninger vægter utrolig højt. Til sidst bliver de bedømt på ekstra uforudsete værkstedsbesøg og omkostninger.
Læs med her, hvis du skal have fingre i en af sidste års helt store brugtbilgevinster.

Bilbasen nominerer hvert år fem forskellige biler, der er blandt finalisterne til at vinde prisen som årets brugte bil. I år 2018 stod valget imellem modeller fra BMW, Citroën, Ford, VW og Nissan, og det med stor sandsynlighed at nogle af disse bliver gengivere i år.
Du finder her de tre nominerede fra sidste år, der helt sikkert kommer til at hitte igen i 2020.

Sikkerhed og ingen vedligeholdelse
Den første bil, der måske bliver en genganger i 2020 er 1-serien fra BMW 2011-2015. Bilen har et flot og moderne design, både uden- og indvendig. BMW’en kan godt være en dyrere investering ved første indkøb, dog viser den imponerende stand i forhold til vedligeholdelse i form af rust og uforudsete omkostninger, og løb desuden også med alle fem stjerne til Euro NCAP-testen. Testen laves på alle biler for at vurdere bilens sikkerhed, hvor der i denne BMW 1-serie ikke var en finger at sætte fra testens dommere.

Gennemgangeren
Ford Focus 2011-2014 bliver også et hit igen i år. Bilen har et enkelt og overskueligt design og interiøret er rummeligt og praktisk, dog trænger elektronikken til en overhaling. Ford har efterhånden altid en model med blandt finalisterne. De formår at skabe en køreglad bilist med bilens lette styretøj og upåklagelige undervogn. Ford Focus er altid en god investering til dig, der ønsker en bil uden uforudsete værkstedbesøg og skarpt styretøj.

Bilen der ikke ældes
VW Golf’en 2014-2016 står som den lidt konservative tysker i design, men holder sig overbevisende godt, da rust og andre vedligeholdelsesproblemer sjældent opstår. Den er ligesom BMW’en lidt dyr ved første indkøb, men har meget sjældent problemer.

Anbefalet hos mange bilforhandlere
Det vides ikke endnu om de tre biler kvalificerer sig til ”Årets Bil 2020”, men de er varmt anbefalet hos mange bilforhandlere. Derfor vil de med garanti hitte igen i år, og give dig den køreglæde du søger. Så opsøg din bilforhandler i dag og modtag mere informationer om bilerne.

© Copyright 2020 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Frigør rum i stuen med bambusmøbler - sponsorerede artikler

- Tag med børnene på stranden - sponsorerede artikler

- Optimer din boligindretning med skønne plakater og malerier - sponsorerede artikler

- Gør virksomhed mere attraktiv med en god hjemmeside - sponsorerede artikler

- Fengshui og soveværelset - sponsorerede artikler

- I storbyerne er cyklen mere brugt end bilen - sponsorerede artikler

- Brug mere af din fritid på fantastisk madlavning - sponsorerede artikler

- Sådan optimerer du din virksomhed og udvider din kundekreds - sponsorerede artikler

- Vil disse tre brugte biler hitte i 2020? - sponsorerede artikler

- Dette kan du gøre for at forebygge eller behandle forskellige skader - sponsorerede artikler

- 5 tips til at finde de bedste lånemuligheder - sponsorerede artikler

- Sådan holder du og din partner gnisten i gang - sponsorerede artiklerRubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld