Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Sharepoint – bedre online samarbejde i din organisation eller virksomhed

sponsorerede artikler
Mandag 20. december 2021 kl. 06:00

Sharepoint – bedre online samarbejde i din organisation eller virksomhed
Arkivbillede


Sharepoint – bedre online samarbejde i din organisation eller virksomhed

I moderne organisationer og virksomheder foregår en rigtig stor del af det daglige arbejde i dag på computere og online, hvilket både gælder for den individuelle medarbejder og for hele teams, der ofte har behov for at arbejde sammen, dele filer og så videre, hvilket både skal kunne ske, når teamet er samlet, samt når alle befinder sig langt fra hinanden.

Det gælder især i en tid, hvor hjemmearbejde er blevet nødvendigt, og det er derfor afgørende at have nogle gode løsninger, som bl.a. hjælper til at optimere samarbejdet med teams, der ikke kan mødes fysisk.

Til at optimere fælles arbejdsprocesser i teams er programmet Sharepoint et sikkert valg. Sharepoint er nemlig udviklet netop med henblik på at skabe sammenhæng mellem bl.a. teams.

Derfor kan en Sharepoint løsning også være et godt valg til din virksomhed eller din organisation, hvis du gerne vil optimere både de fælles og de individuelle arbejdsprocesser, som foregår online.

Hvad er Sharepoint?
Sharepoint er en online platform, du kan bruge i dine teams eller til forskellige projekter, hvor det er praktisk at have al data samlet ét sted i skyen. Sharepoint kan også ses som et værktøj til at oprette interne websteder for teams og projekter i din virksomhed eller organisation, og tanken er derfor, at al kommunikation og fildeling kan ske nemt og effektivt online.

Sharepoint kan desuden nemt integreres med de Microsoft-programmer, du bruger til daglig, hvor eksempelvis Word, Excel, Onenote og PowerPoint kan nævnes.

Med Sharepoint får du også mange andre muligheder, så dit team aldrig kommer til at føle sig begrænset, når det kommer til det daglige arbejde online.

Derfor vil Sharepoint være med til at optimere mange af de daglige arbejdsprocesser, og der er derfor god logik i at kigge nærmere på dine muligheder for at få en professionel Sharepoint løsning i eksempelvis din virksomhed.

© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Kend dine køkkenknive - sponsorerede artikler

- God rådgivning omkring køb og salg af fast ejendom - sponsorerede artikler

- Få 4 tilbud på din fragtopgave og spar op til 75 % - sponsorerede artikler

- Fanø byder på en aktiv naturferie - sponsorerede artikler

- Sådan kommer du let og hurtigt rundt i Aalborg - sponsorerede artikler

- Vil du starte som biavler? Læs med her - sponsorerede artikler

- Derfor er en løftekran vigtig i et byggeri - sponsorerede artikler

- Boost salget med Webshipper - sponsorerede artikler

- Det skal du gøre, når et familiemedlem dør - sponsorerede artikler

- Find den helt rigtige gave til ham - sponsorerede artikler

- Stor prisforskel hos bedemænd i Aalborg og omegn - sponsorerede artikler

- Ondt i livet? Find psykologhjælp online - sponsorerede artikler

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld