Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Pas på de gamle køretøjer

sponsorerede artikler
Torsdag 5. maj 2022 kl. 06:00

Pas på de gamle køretøjer
Arkivbillede


Pas på de gamle køretøjer

Har du en veteranbil, der virkelig betyder meget for dig? Det er formentlig noget, du har gået op igennem mange år. En veteranbil er en fantastisk maskine, som virkelig kan være smuk, hvis den er blevet ordentligt vedligeholdt.

Noget af det, der er med til at gøre det fantastisk, er bilens sjæl. En veteranbil har været gennem mange ting og mange tidsperioder, og det er en bil, der kan have kørt sig gennem verdenshistorien i det sidste århundrede.

Af samme årsag er det garanteret også noget, du gerne vil sørge for at passe ordentligt på. Men det er ikke nødvendigvis helt ligetil at forsikre en veteranbil. Den kan ikke forsikres på samme måde, som en bil, du har købt ved forhandleren i forgårs, og du vil formentlig også gerne sørge for, at du betaler for noget, der giver mening. Heldigvis tilbyder flere forskellige forsikringsselskaber en veteranforsikring, du kan kigge på.

Få veteran forsikring her, hvor du samtidig bliver sikret, at du kan snakke med en forsikringsrådgiver, hvis hjerte selv banker for de gamle biler. Der er forskel på, hvilken type af forsikring du skal kigge på, alt efter hvor gammel bilen er. Nogle typer forsikres efter veteranprincipper efter 25 år, mens andre kræver, at bilens alder er minimum 30 år. Den slags kan du altid kigge nærmere på.

Find ligemænd og andre interesserede
Noget af det, der gør det fedt at være veteranbilsejer er de mange andre, der er i samme båd, som du kan have et fællesskab med. Du er garanteret vant til at tage til træf, hvor du kan se andre biler af samme kaliber, hvor du kan diskutere med ejerne om de forskellige ting, der har med jeres biler at gøre, ligesom I garanteret altid oplever, at folk i byen kigger efter bilen, når I kører forbi.

En veteranbil er sjældent den bil, man bruger til kørsel til hverdag. Brændstoføkonomien i en gammel bil er ikke helt den samme, som den er i en, der er købt i dette årti, ligesom komforten heller ikke altid er i top. Det kan den nu godt være, og det kommer helt an på, hvilken bil du ejer. Ofte er veteranbilen dog en bil, der får lov til at blive luftet i godt vejr i weekenden, når du bare skal ud at hygge dig på en tur, måske med din partner eller med en flok venner, der også har biler.

© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Kend dine køkkenknive - sponsorerede artikler

- God rådgivning omkring køb og salg af fast ejendom - sponsorerede artikler

- Få 4 tilbud på din fragtopgave og spar op til 75 % - sponsorerede artikler

- Fanø byder på en aktiv naturferie - sponsorerede artikler

- Sådan kommer du let og hurtigt rundt i Aalborg - sponsorerede artikler

- Vil du starte som biavler? Læs med her - sponsorerede artikler

- Derfor er en løftekran vigtig i et byggeri - sponsorerede artikler

- Boost salget med Webshipper - sponsorerede artikler

- Det skal du gøre, når et familiemedlem dør - sponsorerede artikler

- Find den helt rigtige gave til ham - sponsorerede artikler

- Stor prisforskel hos bedemænd i Aalborg og omegn - sponsorerede artikler

- Ondt i livet? Find psykologhjælp online - sponsorerede artikler

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld