Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Boost salget med Webshipper

sponsorerede artikler
Mandag 1. august 2022 kl. 06:00

Boost salget med Webshipper
Arkivbillede


Boost salget med Webshipper

E-handel vokser, og antallet af ordrer og forsendelser stiger. Fremtiden indenfor e-commerce findes i en automatisering af fragt- og ordrehåndtering.

Kunderne ved, hvad de vil have. De vil have hurtig, gennemsigtig levering, og langt de fleste kunder har efterhånden en holdning til hvilken leveringstype, de foretrækker.

Danske Webshipper, der til daglig automatiserer forsendelse og logistik for mere end 2500 kunder i Europa, har fundet løsningen på denne udfordring med deres alt-i-en fragtplatform. Det er en fuld automatisering og forenkling af de førhen manuelle arbejdsgange indenfor e-commerces ordrehåndtering fra start til slut.

Omstillingsparat og konkurrencedygtig

Som ejer af en webshop skal du altid være omstillingsparat og klar til de krav, kunderne stiller din webshop. For at forblive konkurrencedygtig skal du altid være klar på at optimere serviceniveauet. Det kan være svært, når hvert et trin i ordrehåndteringen skal udføres manuelt, og der hverken er tid eller penge til justering eller optimering. Det er her Webshippers alt-i-en fragtplatform virkelig kan løfte virksomheders ordrehåndtering fra en kronisk hovedpine til et kæmpe potentiale.

Webshippers intuitive fragtplatform, der blandt andet byder på automatiseret checkout, giver virksomheder mulighed for hurtigt at tilføje nye transportører samt leveringsmetoder og skræddersyede trackingbeskeder, så kunden altid kan følge sin pakke. På den måde kan ordrehåndteringen forvandles fra sur tjans til konkurrencefordel, der viser, at du som virksomhed er omstillingsparat og har fokus på kundetilfredshed.

Til store og små virksomheder

Et automatiseret ordreflow fra Webshipper er ikke kun for store virksomheder med tusindvis af forsendelser. Der er også masser af tid at hente i mindre virksomheder og startups, som måske kun har få forsendelser om dagen eller endda ugen. Webshipper tilbyder forskellige pakkeløsninger afhængig af størrelsen på din virksomhed, og derudover tilbydes der 14 dages gratis prøve, så du selv kan prøve, hvor let det er.

Når du først har prøvet en fuldt automatiseret ordrehåndtering, vil du ikke gøre det manuelt igen.

© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Kend dine køkkenknive - sponsorerede artikler

- God rådgivning omkring køb og salg af fast ejendom - sponsorerede artikler

- Få 4 tilbud på din fragtopgave og spar op til 75 % - sponsorerede artikler

- Fanø byder på en aktiv naturferie - sponsorerede artikler

- Sådan kommer du let og hurtigt rundt i Aalborg - sponsorerede artikler

- Vil du starte som biavler? Læs med her - sponsorerede artikler

- Derfor er en løftekran vigtig i et byggeri - sponsorerede artikler

- Boost salget med Webshipper - sponsorerede artikler

- Det skal du gøre, når et familiemedlem dør - sponsorerede artikler

- Find den helt rigtige gave til ham - sponsorerede artikler

- Stor prisforskel hos bedemænd i Aalborg og omegn - sponsorerede artikler

- Ondt i livet? Find psykologhjælp online - sponsorerede artikler

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld