Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Familieforestillinger hitter hos Aalborgenserne

Aalborg
Torsdag 25. april 2024 kl. 13:00

Familieforestillinger hitter hos Aalborgenserne
Aalborg Kongres & Kultur Center


Der er generelt godt gang i billetsalget hos Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) lige nu. Men særlig én type forestilling er en klar favorit blandt de nordjyske billetkøbere – og det er de såkaldte familieforestillinger. Kulturoplevelser for både store og små klarer sig nemlig særdeles godt i AKKC, der lige for tiden annoncerer den ene udsolgte familieforestilling efter den anden.

2 x Sebastian Klein, 2 x Skatteøen og 4 x Pippi Langstrømpe – alle udsolgte familieforestillinger i Aalborg Kongres & Kultur Center indenfor det seneste halve år.

Dertil kommer, at kommende forestillinger som Hr. Skæg, Emil fra Lønneberg og Ronja Røverdatter også allerede nu har godt fart på billetsalget.

Der er derfor ingen tvivl om, at kulturoplevelser for både børn og voksne er en stor favorit blandt de nordjyske billetkøbere.

- Det er tydeligt, at der bliver prioriteret at bruge penge på kultur. Folk vil gerne have nye oplevelser, og det virker også som om, at gode kulturoplevelser er noget, de vægter højt at give videre til deres børn, siger Kristine Ringstrøm Kock, producer i AKKC.

Gode forestillinger i vente
Den store efterspørgsel på de populære familieforestillinger stiller også større krav til AKKC’s måde at arbejde med kultur.

Det påvirker blandt andet det indhold, som kulturafdelingen prioriterer at gøre plads til i programmet.

- Vi arbejder selvfølgelig på at præsentere publikum for høj kvalitet i alle de forestillinger, vi vælger at præsentere. Det gælder indenfor alle genrer. I forhold til familieforestillingerne er det en klar prioritet, at det skal være en oplevelse for både børn og voksne, forklarer Kristine Ringstrøm Kock.

Det nordjyske kongres- og kulturhus er dermed sagt langt fra færdige med at præsentere kulturoplevelser for hele familien – og allerede nu er der tre gode familieforestillinger at finde i AKKC’s kalender.

Til maj går børnenes favorit, Hr. Skæg, på scenen i AKKC’s Europahallen på Kristi himmelfartsdag med et musikalsk festfyrværkeri af et gallashow.

Han har inviteret en perlerække af verdensmestre, der vil løfte sløret for deres utrolige evner og fortælle om, hvordan det er at være bedst til noget.

I børnenes efterårsferie i uge 42 gæster den musikalske opsætning af Astrid Lindgrens fortælling om Emil fra Lønneberg AKKC’s Europahallen med hele fire forestillinger.

Her kan familien se frem til et kærligt gensyn med far Antons karakteristiske brøl ”Eeeeeeeeemil”, når den godmodige, men uheldige dreng endnu engang har lavet skarnsstreger og må flygte ud i skuret.

Nyeste skud på stammen er endnu en af Astrid Lindgrens familieklassiker, som i generationer har begejstret store som små.

Næste år til januar kan hele familien nemlig opleve historien om Ronja Røverdatter på AKKC’s store scene, når Folketeatret fremfører teaterversionen af den populære fortælling med musik af selveste Sebastian.

Fortællingen storhitter lige nu på Netflix i en helt ny serie-version, der tager seerne med storm.

Der er allerede gode familieforestillinger på programmet og muligvis flere på vej. Men man skal ikke vente alt for længe med at købe billetter, for der er som bekendt fart på billetsalget.


© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Aalborg Universitet: Du får ikke ondt i ryggen af at løfte tunge ting - Aalborg

- Søndagens strømpris - Aalborg

- Retten i Aalborg giver 'Rigtige mænd'-kendis konkurskarantæne - Aalborg

- Mathias Krogh er ny akademichef for AaB Akademiet - Aalborg

- Unikt tilbud: Hjertepatienter kan få særlig robotoperation i Aalborg - Aalborg

- Operatører til opsætning af ladestandere til elbiler i Aalborg er nu fundet - Aalborg

- Narkobilist sigtet for salg af narkotika - Aalborg

- Gå en tur for den gode sag - Agria Hundegåtur 2024 - Aalborg

- Bi-venligt blomsterflor og utæmmet græs vil brede sig i Danmark til sommer - også hos dig? - Aalborg

- Flere personer bortvist fra fastfoodrestaurant - Aalborg

- Stor spænding frem mod søndagens kamp - AaB mod Hobro IK - Aalborg

- Indbrud i Margrethekirken - Aalborg

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld