Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

abc Aalborg indfører spillerkontrakter

Aalborg
Lørdag 23. maj 2015 kl. 10:06

abc Aalborg indfører spillerkontrakter

.
Badmintonklubben abc Aalborg har i samarbejde med Victor International og Ketcer-Sport.dk skabt et økonomisk fundament, der gør det muligt at indføre spillerkontrakter i klubben.

abc Aalborg råder over nogle af landets bedste ungdomsspillere, og tanken med kontrakterne er at understøtte spillernes videre udvikling.

I den helt store abc Aalborg PLATIN spillerkontrakt dækker klubben spillernes omkostninger til Victor badmintonudstyr, Nordjysk Badminton Akademi, Individuel træning over hele sæsonen, økonomisk tilskud til turneringer i Danmark og udlandet ligesom de bliver en del af Victor International’s spillerprogram og Team Ketcher-Sport, der arrangerer opvisningskampe og lignende.

Det er et KÆMPE stort skridt for abc Aalborg at kunne tilbyde sådanne aftaler til vore spillere, fortæller Sportschef Carsten P. Anthonisen. PLATIN aftalen er 2-årig, og det giver alle parter en dejlig arbejdsro, at have de vigtigste spillere på kontrakt. Både for spillene, der kan fokusere på den videre udvikling af deres badminton, og klubben der sikrer spillernes tilknytning.

Der er skrevet PLATIN kontrakt med 4 spillere: Sofie Zacho Vestergaard, Mathilde Møller Geisnæs, Natasja Pedersen Anthonisen samt Mads Sørensen.

Der er skrevet GULD kontrakt med 2 spilere: Amalie Vestmar og Victor Bendsen.

Der er skrevet CLUB kontrakter med 8 spillere: Nanna Vinther Poulsen, Lisa Kramer, Amalie Uggerly, Michelle Pedersen Anthonisen, Elisabeth Tran, Jacob Tovgaard, Martin Hansen og Mads Hoelgaard Christensen.

At indføre spillerkontrakter, er et naturligt skridt i den ”rejse” abc Aalborg er på! Vi tillader os at sigte efter ”stjernerne”, hvorfor vi skal kunne tilbyde gode forhold for vore spillere slutter Carsten P. Anthonisen.

abc Aalborg har hjemme i Mellervangskolens Idrætshal, og der tilbydes gratis miniton for 4-10 årige onsdage kl. 16:00-17:30 i maj og juni 2015.


© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Navneskifte: 100 års erfaring i Danmark, 1.050 ansatte og hovedkontorer i Aalborg og Vallensbæk - Aalborg

- Nordjyde fejrede milliongevinst med tilbuds-hotdogs på grillen - Aalborg

- Brandvæsen kaldt ud til ild i plante - Aalborg

- Realdania støtter nyt mødested i det østlige Aalborg - Aalborg

- Bilist nægtede narkokørsel - Aalborg

- Lørdagens strømpris - Aalborg

- Falsk tusindkroneseddel opdaget - Aalborg

- Aalborg Universitet har skabt vækst og udvikling i 50 år - Aalborg

- AaB jagter endnu et afgørende skridt i oprykningsspillet søndag - Aalborg

- Louis Nielsen er Danmarks bedste arbejdsplads for anden gang i træk: Det vigtigste er fællesskabet - Aalborg

- Bubber og Malene Qvist præsenterer Cirkus Arenas nye supercirkus i Aalborg - Aalborg

- Du kan fremover studere Professionsbachelor i paramedicin i Aalborg - Aalborg

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld