Klik venligst
Annoncer

Kære annoncør

Vi har siden starten i 2011 udviklet lokalaviser på nettet, som i dag er mellem Himmerlands førende nyhedsmedier, og matcher de moderne krav til nyhedsformidling.

 

 

Aalborgidag.dk

 

Fjordavisen.nu

 

Roldskovavisen.nu som i dag er en underside i Aalborgidag.dk

 

Golfidag.dk

 

Hver dag kommer tusindvis af læsere forbi aviserne, for at holde sig orienteret om de væsentligste lokale nyheder og gode tilbud fra områdes forretninger.

 

Et flertal af vores læsere er bosat i området mellem Mariagerfjord og Limfjorden.

En anden stor gruppe er folk med tilknytning til området som i dag er bosat uden for området. Dertil kommer de mange turister, som søger information om ferietilbud.

 

Når du vælger at annoncere på vores aviser er du sikret eksponering i en lødig og seriøs lokalavis, præsenteret i et brugervenligt univers. Med mellem 15-25.000 besøg dagligt, og over 40.000 forskellige brugere hver måned, kan vi tilbyde en solid eksponering samt lave priser.

Aviserne giver dig muligheden for effektiv annoncering i flere bannerstørrelser, bannerannoncer virker dragende og får læseren til at klikke sig videre på annoncens hjemmeside - hvilket betyder flere potentielle kunder.

 

Der er mange muligheder for at blive vist med en bannerannonce - uanset om du ønsker at promovere et bestemt produkt eller kampagne, eller du ønsker at læseren skal huske dit navn og logo.

 

I forbindelse med avisernes udvikling, har vi bevist at vi formår at imødekomme vores målgruppes interesser for lokale nyheder og reklamer, som vil blive formidlet hurtigt og effektiv.

 

Ønsker du at høre mere om annoncemulighederne på aviserne beder vi dig kontakte os. Vi vil gøre os umage for at imødekomme dine ønsker.

 

Kontakt venligst:

 

Klaus Hansen

 

E-mail: Klaus@maggo.dk

 

Mob. 40372375

 

 Udgiver:

Klaus Hansen

 

Klone Medie

Klarelunden 26

DK-9510 Arden

E-mail: Klaus@klone.dk

CVR: 32999751

 

 

 

Aalborgidag.dk benytter Google Analytics til trafikmåling. Det betyder, at trafikken på Aalborgidag.dk opgøres efter internationale retningslinjer for trafikmåling på Internettet. Dette sikrer et ensartet grundlag for sammenligning af trafik.

 

 

 

Print siden


Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld