Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

BoligJob sikrer en grøn fremtid i Nordjylland

Bolig
Torsdag 17. september 2015 kl. 13:35

BoligJob sikrer en grøn fremtid i Nordjylland

.
Af formand for Dansk Byggeri Nordjylland, Knud Kristensen

Sidste år brugte næsten 600.000 danskere BoligJob-ordningen til at få gjort noget ved huset eller lejligheden. En tredjedel af dem fik endda lavet grønne og klimavenlige tiltag, som fx nye vinduer, bedre isolering eller andre klimavenlige tiltag, der er med til at sikre, at Danmark bliver fri for fossile brændstoffer i 2050. Derfor ser jeg også mange muligheder i, at BoligJob-ordningen i 2016 bliver målrettet grønne tiltag.

Det at den nye regering har genindført ordningen, har i det hele taget en positiv effekt. Det får vores huse til at smile, spare på varmen og gør dermed de mindre bysamfund mere attraktive. At ordningen så samtidig har en ekstra bonus i form af flere arbejdspladser og praktikpladser hos lokale virksomheder i yderområderne er jo bare et ekstra gode, som skaber endnu mere liv i Nordjylland.

Jeg ved godt, at socialdemokraterne og kompagni kritiserer ordningen for at være dyr og uden effekt. Men ordningen er jo heller ikke deres idé, så derfor kan vi næsten ikke forvente andet. Til gengæld kan alle os uden for København mærke og se, hvilken forskel ordningen gør.


© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Tæppet gør comeback - Aalborg

- 600 pct. prisforskel på samme varme - Bolig

- Millioner til energirenovering og klimatilpasning i udlejningsejendomme - Bolig

- Oktober er sidste chance for højt solcelle tilskud - Bolig

- Med det vejr er der kun én ting at gøre... - Hobro

- Oplev din første gang i Aalborg - Aalborg

- BoligJob sikrer en grøn fremtid i Nordjylland - Bolig

- 286 m2 stor villa sælges - Valsgaard

- Sans for haven – Stauder og roser - Bolig

- Husejere med flade tage kan spare mange penge - fortæller ST-Byg i Arden