Del på Facebook   Print siden  

Opgavekorrektur.dk gør livet nemmere for studerende

Sponseret artikel
Tirsdag 13. marts 2018 kl. 11:32

Opgavekorrektur.dk gør livet nemmere for studerende
Arkivbillede


For mange unge falder valget på en akademisk uddannelse, og selv om det er spændende at lære en masse nye ting på universitetet, kommer du også til at opleve en masse stress især i forbindelse med eksamensopgaver og skriftlige projekter...
.
Af Klaus Hansen

For mange er studielivet den bedste tid i deres ungdom. Du står på egne ben, finder dig selv og dine egne værdier, møder en masse nye spændende mennesker, og du forbereder dig på dit fremtidige karriereliv ved at tage en eller flere uddannelser.

Når du skriver opgaver på universitet, skal du sørge for, at dine opgaver har faglig tyngde, men også at de er formidlet på en overskuelig måde. Korrekturlæsning er yderst vigtigt for denne overskuelighed, hvorfor du ikke må bagatellisere denne del af opgaveskrivningen.

Studiekorrektur til studievenlige priser
Korrekturbureauet Opgavekorrektur tilbyder korrekturlæsning til studievenlige priser. Ved første øjekast kan det måske virke overflødigt at skulle kaste penge efter noget så trivielt som korrekturlæsning, men når du investerer i professionel korrektur, frigiver du mere tid til dig selv, mens du samtidig får en grundig korrekturlæsning af dit studiemateriale.
Ulig andre korrekturbureauer arbejder Opgavekorrektur med faste priser. Du betaler altid 25 DKK per normalside (2400 tegn inkl. mellemrum), uanset om du skal have læst korrektur på dansk eller engelsk materiale.

For denne pris får du rettet din opgave for alle stavefejl, tegnsætningsfejl, grammatiske fejl og trykfejl.

Vil du løfte din opgaves sprog til et endnu højere niveau, tilbyder bureauet også en ”plus”-løsning. Her koster korrekturen 30 DKK per normalside, men udover rettelse af retskrivningsfejlene får du også rettet upræcist ordvalg, uklare formuleringer samt sproglig inkonsekvens.

Få en uforpligtende og gratis prøvekorrektur
Har du ikke lyst til at investere i studiekorrekturen med det samme, kan du udnytte virksomhedens tilbud om gratis prøvekorrektur. Ønsker du at bruge denne mulighed, kan du sende 1-2 sider af din opgave til Opgavekorrektur, og siderne rettes og sendes tilbage, inden der er gået 24 timer.

Den gratis prøvekorrektur er 100 procent uforpligtende. Så hvis du beslutter dig for ikke at købe korrekturlæsning, efter du har fået dine sider tilbage, er der ingen følelser, penge eller forpligtelser i klemme.
Virksomheden bryster sig også af sine hurtige leveringstider. Når du sender din opgave ind til korrektur, får du den tilbage inden for fire dage. Betalingen foregår ved, at du skal godkende korrekturen først, og dernæst sendes regningen.

Husk at bestille korrektur i god tid
Når du vil købe korrektur hos Opgavekorrektur, skal du huske at tage højde for høj- og lavsæsoner. Virksomheden har særligt travlt omkring semesterafslutning, hvor mange skal aflevere eksamensopgaver, hvorfor de kan være nødt til at afvise din opgave, hvis alle korrekturlæsere er bookede.

Derfor har virksomheden oprettet et bookingsystem, så du kan planlægge og bestille din korrekturlæsning i god tid, så du kan være sikker på at aflevere en god opgave.

Virksomheden er til for at hjælpe studerende, og grunden til at ydelserne ikke er gratis, er fordi de professionelle korrekturlæsere skal have penge for deres hårde arbejde. Du finder derfor ikke en bedre korrekturservice, der både forener studievenlige priser og kvalitetskorrektur.



© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Louis Nielsen er Danmarks bedste arbejdsplads for anden gang i træk: Det vigtigste er fællesskabet - Aalborg

- Bubber og Malene Qvist præsenterer Cirkus Arenas nye supercirkus i Aalborg - Aalborg

- Du kan fremover studere Professionsbachelor i paramedicin i Aalborg - Aalborg

- Nu er turen kommet til Aalborg: Slår dørene op den 10. maj - Aalborg

- Nye tal: Aarhus topper listen over skybrudsskader i 2023 - Aalborg havde 293 - Aalborg

- Nordjyllands Politi forlænger lukningen af rockerklubhus i Nørresundby - Aalborg

- El-løbehjul i trafikken: Har du styr på de skjulte do's and don'ts? - Aalborg

- Grundlovsforhør efter knivstik i Nørresundby - Aalborg

- Mekoprint anerkendes for cirkulær tilgang til affald som en ressource - Aalborg

- Fylder onkel Bjarne rundt eller skal din trofaste medarbejder Ib hyldes for sit jubilæum? - Aalborg

- Uanset vind og vejr så står aalborgensiske børn der: 9000 helte hyldes i Tivoli og i LEGOLAND - Aalborg

- Knivstikkeri i Nørresundby: Politiet mistænker narkohandel - Aalborg