Del på Facebook   Print siden  

Dette skal du vide om odds

Aalborg
Onsdag 21. marts 2018 kl. 17:00

 Dette skal du vide om odds
Arkivbillede


Det er de færreste danskere, der ikke har hørt om odds og sportsbetting...
.
Af Klaus Hansen

Mange over 18 år, har formentlig også prøvet det, eller kender i hvert fald nogen, der har. Det er blevet mere og mere populært at oddse og det danske marked vokser med hastige skridt for tiden.

I Danmark er det både nemt og lovligt at spille på forskellige sportsgrene. Man har mange muligheder for at få stillet sin lyst til at spille, da man kan oddse mange forskellige fysiske steder og på internettet. Mulighederne er mange, og det gælder om at finde sin foretrukne metode.

Odds online
Fordelen ved at oddse på internettet er, at man bliver tilbudt en masse bonusser og tilbud. Den store konkurrence på spilmarkedet i Danmark har gjort, at næsten alle bookmakerne tilbyder en såkaldt velkomstbonus. Det betyder, at man som ny spille ofte får en procentdel af sit første indskud som bonus. I mange tilfælde er denne bonus på 100%, hvilket betyder, at det første indskud, bliver fordoblet. Sætter man 200 kroner ind, matcher virksomheden det med 100%, og man har altså 400 kroner at spille for.

Én af de mange gode ting ved odds er, at det er såre simpelt. Så længe man holde sig til de mest simple spil, behøver man ikke lære en længere række regler, inden man kan komme i gang med at spille. De fleste kan sammensætte en kupon, og med lidt held kan man også vinde. Alligevel handler odds også om at være dygtig og om at være forberedt. Det er ikke ligesom casino, hvor man bare skal trykke på en knap, og så håbe på det bedste. Det handler om at undersøge en bestemt begivenhed, finde et godt spil og få et godt resultat, så man kan tjene penge.

Spil hos en af de bedste bookmakere i Danmark
Bookmakeren 888sport er efterhånden fået et ry for at være en professionel bookmaker. Bookmakeren er bedst på de mest populære sportsgrene som fodbold og tennis, men også med mulighed for at spille på mange andre sportsgrene. Ønsker man at læse mere om mulighederne for odds hos 888sport, kan man læse mere på denne side.


© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Nye tal: Aarhus topper listen over skybrudsskader i 2023 - Aalborg havde 293 - Aalborg

- Fredagens strømpris - Aalborg

- Nordjyllands Politi forlænger lukningen af rockerklubhus i Nørresundby - Aalborg

- El-løbehjul i trafikken: Har du styr på de skjulte do's and don'ts? - Aalborg

- Grundlovsforhør efter knivstik i Nørresundby - Aalborg

- Mekoprint anerkendes for cirkulær tilgang til affald som en ressource - Aalborg

- Fylder onkel Bjarne rundt eller skal din trofaste medarbejder Ib hyldes for sit jubilæum? - Aalborg

- Uanset vind og vejr så står aalborgensiske børn der: 9000 helte hyldes i Tivoli og i LEGOLAND - Aalborg

- Knivstikkeri i Nørresundby: Politiet mistænker narkohandel - Aalborg

- Vis det særlige af Aalborg frem med puljen 'Samlingskraft - sammen om steder vi holder af'' - Aalborg

- Drømmer du om ponygalop? - Aalborg

- Tabt gods og uheld skaber problemer og kø på E45 Nordjyske Motorvej - Aalborg