Del på Facebook   Print siden  

Gør kvarteret mere børnevenligt

sponsorerede artikler
Mandag 26. marts 2018 kl. 18:00

Gør kvarteret mere børnevenligt
Arkivbillede


Stort set alle børnefamilier drømmer om at bo i et børnevenligt kvarter. Et børnevenligt kvarter er karakteriseret som et, der er godt at bo i, hvis du har børn....
.
Af Klaus Hansen

Dette kan for eksempel være, hvis det ligger tæt på en skole, og hvis området tilbyder en masse gode fritidsaktiviteter for børnene, som for eksempel sportsklubber eller ungdomsklubber. Derudover er et kvarter ekstra børnevenligt, hvis det tilbyder grønne områder eller legepladser, hvor børnene har mulighed for at lege og opholde sig. Mange huse er tilknyttet en grundejerforening, og i de fleste tilfælde vil denne forening blandt andet stå for, at gøre kvarteret mere børnevenligt.

Grundejerforeningen varetager interesser
Mange kvarterer har en grundejerforening, der karakteriseres som værende en sammenslutning af grundejerne i det specifikke område. En grundejerforening står for at varetage grundejernes interesser. Dette kan for eksempel være i forhold til kommunen, hvor de blandt andet kan have indflydelse på vedligeholdelse af vejene eller ændringer i selve byplanen. Derudover er det også grundejerforeningens opgave at stå for selve driften og vedligeholdelsen af private fællesveje, som for eksempel villavejen, men også eventuelle fællesarealer og fællesanlæg. Særligt fællesarealerne er vigtige for, hvor attraktivt kvarteret er. Et kvarter med gode fællesarealer er særligt populære for børnefamilier, da det giver god mulighed for, at børnene i kvarteret kan mødes og kan lege sammen.

Lav de perfekte fællesarealer
Hvis du er medlem af grundejerforeningen, kan du være med til at have indflydelse på, hvordan jeres fællesarealer skal indrettes. Først og fremmest kan det være en god idé at gøre fællesarealerne børnevenlige, da det kan gøre en masse godt for kvarteret. Det kan være med til at gøre kvarteret mere attraktivt, og hermed kan det være med til at få husenes værdi til at stige. Dette er en klar fordel for dem, der allerede ejer en grund i kvarteret.

I kan lave mange forskellige tiltag, som gør fællesarealerne mere børnevenlige, og som hermed gør kvarteret mere attraktivt for børnefamilier. Uanset hvor stort jeres fællesareal er, vil der altid være plads til en legeplads, og en fælles legeplads er i høj kurs blandt børnefamilier.

Det behøver ikke at være en dyr investering for jeres grundejerforening - få legeredskaber kan skabe de helt rigtige rammer for jeres fælles legeplads. I kan for eksempel investere i et gyngestativ, som kan sikre børnene mange timers sjov og underholdning, og som ikke kræver den helt store vedligeholdelse. Hvis I køber et gyngestativ i god kvalitet, kan det have mange års levetid.

En basketkurv er særligt populær blandt de større børn, og kan ligeledes sikre mange timers underholdning. Den giver mulighed for en klassisk basketballturnering, men også mange andre sjove spil, som kan spilles af få eller flere personer. For at lave de perfekte fællesarealer, er det vigtigt at lave noget for børn i forskellige aldre, som kan appellere til børnefamilier med børn i alle aldre.



© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Kend dine køkkenknive - sponsorerede artikler

- God rådgivning omkring køb og salg af fast ejendom - sponsorerede artikler

- Få 4 tilbud på din fragtopgave og spar op til 75 % - sponsorerede artikler

- Fanø byder på en aktiv naturferie - sponsorerede artikler

- Sådan kommer du let og hurtigt rundt i Aalborg - sponsorerede artikler

- Vil du starte som biavler? Læs med her - sponsorerede artikler

- Derfor er en løftekran vigtig i et byggeri - sponsorerede artikler

- Boost salget med Webshipper - sponsorerede artikler

- Det skal du gøre, når et familiemedlem dør - sponsorerede artikler

- Find den helt rigtige gave til ham - sponsorerede artikler

- Stor prisforskel hos bedemænd i Aalborg og omegn - sponsorerede artikler

- Ondt i livet? Find psykologhjælp online - sponsorerede artikler