Del på Facebook   Print siden  

3 tips til at få den bedste sommerferie

sponsorerede artikler
Tirsdag 15. maj 2018 kl. 16:07

3 tips til at få den bedste sommerferie
Arkivbillede


Forventningsglæden stiger i takt med, at sommerferien nærmer sig med hastige skridt...
.
Af Klaus Hansen

En lang, tiltrængt pause fra arbejde, studie og det travle hverdagsliv er den bedste måde at få plejet sig selv på og få brugt tid med de nærmeste.

Dog er det ikke altid lige let at få planlagt den længeventede sommerferie, og presset økonomi eller mangel på inspiration kan hurtigt lede til kedsommelige feriedage, der ikke nydes fuldt ud. Kender du til problematikken, kan du ved hjælp af disse råd få lidt inspiration til, hvordan du får planlagt den bedste sommerferie.

Tips til en ferien

• Find prioriteringslisten frem. Selvom sommerferien kan synes lang, går den alligevel hurtig. For ikke at komme til at spilde tiden med ingenting, er det derfor vigtigt at have prioriteringerne i orden – det gælder blandt andet hvilke venner, du gerne vil se samt de aktiviteter eller rejsemål, du gerne vil udforske. Sørg for at have balance i dine prioriteringer, så du både får tid med venner og tid for dig selv samt tid derhjemme og tid til større såvel som mindre rejser eller besøg.

• Find økonomiske alternativer. Det varierer fra person til person, hvorvidt man har lyst til at rejse eller ej, men for mange betyder det meget, at komme væk fra de vante rammer og opleve noget helt nyt. Her er der en række økonomiske alternativer, som gør drømmerejsen en smule mere økonomisk realistisk. Har du et meget specifikt rejsemål i tankerne, kan et kviklån hjælpe dig med hurtigt at få råd til det hele. Går du gerne på kompromis med din destination samt rejsetidspunkt, kan en afbudsrejse være det perfekte eventyr. Her gælder det om at finde det alternativ, der bedst opfylder dine ønsker og behov og samtidigt tilgodeser din økonomiske situation.

• Find nye interesser. Ferietiden er den oplagte tid til at afprøve nye hobbyer og aktiviteter, og her er der masser at gå i kast med. Noget så simpelt som at udfolde sig kunstnerisk eller prøve en ny sportsgren kan give masser af energi og er samtidigt en oplagt og anderledes måde at bruge tid med vennerne på, hvor der brydes med det velkendte og sædvanlige.



© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Kend dine køkkenknive - sponsorerede artikler

- God rådgivning omkring køb og salg af fast ejendom - sponsorerede artikler

- Få 4 tilbud på din fragtopgave og spar op til 75 % - sponsorerede artikler

- Fanø byder på en aktiv naturferie - sponsorerede artikler

- Sådan kommer du let og hurtigt rundt i Aalborg - sponsorerede artikler

- Vil du starte som biavler? Læs med her - sponsorerede artikler

- Derfor er en løftekran vigtig i et byggeri - sponsorerede artikler

- Boost salget med Webshipper - sponsorerede artikler

- Det skal du gøre, når et familiemedlem dør - sponsorerede artikler

- Find den helt rigtige gave til ham - sponsorerede artikler

- Stor prisforskel hos bedemænd i Aalborg og omegn - sponsorerede artikler

- Ondt i livet? Find psykologhjælp online - sponsorerede artikler