Del på Facebook   Print siden  

Så mange muligheder giver e-cigaretter dig

sponsorerede artikler
Onsdag 23. januar 2019 kl. 13:00

Så mange muligheder giver e-cigaretter dig
Arkivbillede


I dag er der rigtigt mange, som begynder at skifte de traditionelle cigaretter ud med de nyere elektroniske cigaretter...
.
Af Klaus Hansen

Det skyldes for mange, at e-cigaretterne er et meget sundere alternativ til at ryge klassiske cigaretter, fordi du blot inhalerer vanddampe. Vanddampene fra en e-cigaret viser sig at være mindre skadelig end røgen fra cigaretter, så derfor kan du slippe for langt størstedelen af bivirkningerne ved at ryge. Dertil undgår du også at udsætte dine venner og bekendte for passiv rygning.

Endnu en grund til at begynde at ruge e-cigaretter er, at du kan få langt større variation i din rygning. Du kan nemlig vælge imellem mange forskellige varianter, når det kommer til den e-væske, som du ryger med en e-cigaret.

Sådan finder du den rette e-væske
Du kan altså vælge imellem mange varianter af e-væske, når du begynder på at ryge e-cigaretter. Her består den primære forskel i, hvilken smag e-væsken har, samt hvor meget nikotin den indeholder. Det mest anbefalelsesværdige for dig vil være, at du prøver nogle forskellige varianter til at starte med, indtil du finder din yndlingssmag.
Mængden af nikotin i din e-væske afhænger meget af dine præferencer, samt om du har røget tidligere. Hvis du eksempelvis er vant til at ryge mange cigaretter, vil du måske foretrække e-væske med et højt nikotinindhold.

Bland selv med Shake-N-Vape
En af de andre muligheder, som du har, når du ryger e-cigaretter, er, at du kan blande din helt egen e-væske. Det giver dig altså endnu flere muligheder for at variere imellem forskellige e-væsker. Med Shake-N-Vape køber du først en smagsbase, som du derefter tilsætter nikotin til.
Dermed har du altså langt større mulighed for tilpasning efter dine helt egne behov, hvis du vælger at benytte dig af Shake-N-Vape. Samtidigt kan du også spare nogle penge, fordi baserne til Shake-N-Vape købes i nogle større mængder end almindelige e-væsker.

© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Kend dine køkkenknive - sponsorerede artikler

- God rådgivning omkring køb og salg af fast ejendom - sponsorerede artikler

- Få 4 tilbud på din fragtopgave og spar op til 75 % - sponsorerede artikler

- Fanø byder på en aktiv naturferie - sponsorerede artikler

- Sådan kommer du let og hurtigt rundt i Aalborg - sponsorerede artikler

- Vil du starte som biavler? Læs med her - sponsorerede artikler

- Derfor er en løftekran vigtig i et byggeri - sponsorerede artikler

- Boost salget med Webshipper - sponsorerede artikler

- Det skal du gøre, når et familiemedlem dør - sponsorerede artikler

- Find den helt rigtige gave til ham - sponsorerede artikler

- Stor prisforskel hos bedemænd i Aalborg og omegn - sponsorerede artikler

- Ondt i livet? Find psykologhjælp online - sponsorerede artikler