Del på Facebook   Print siden  

Hvad gør du hvis du får diarre efter en julefrokost

sponsorerede artikler
Mandag 21. oktober 2019 kl. 11:32

Hvad gør du hvis du får diarre efter en julefrokost
Arkivbillede


Julefrokosterne har meldt deres ankomst. På samtlige fredage og lørdage frem til jul holder restauranter, spisesteder og underholdningssteder julefrokoster – måske skal du og din arbejdsplads også ud og have det sjovt.....
.
Julefrokoster med alt hvad der hører til – sådan, der er lagt op til en hyggelig og festlig aften med kollegaer, venner eller familien. Efter en hyggelig og våd aften kan du risikerer dagen efter at opleve diarre, hvilket kan være meget ubehagelig – Diarre kan skyldes flere ting, men kuren til at komme over den kan du finde et sted – Danmarks online apotek, apopro.dk kan hjælpe dig med forskellige produkter.

Julefrokost eller julebord er i Danmark og resten af Skandinavien en festlig lejlighed typisk i november eller december måned, hvor der spises traditionel julemad, øl og snaps i rigelig mængde.

De tidligste julefrokoster, der har bevis for, blev holdt fra 1940'erne
Ligesom juleaften og andre højtider har sine madtraditioner, består julefrokosten af traditionelle retter – koldt smørrebrød, gerne med marineret sild som en hovedingrediens, suppleret af lune retter som flæskesteg, frikadeller, leverpostej, medisterpølse og mørbrad. Hertil føjes drikkevarer som især snaps/akvavit og øl (gerne julebryg). Børn drikker typisk sodavand til julefrokost, de får dog af og til en juleøl – måske blandet med sodavand.

En julefrokost i forbindelse med arbejdet er en lidt anden konstruktion, hvor man spiser sammen og kommer hinanden mere nær og "drikker dus" mere end på andre tidspunkter af året. Den afholdes normalt i november eller december – før juleaften.

Julefrokoster er nærmest blevet en fast bestanddel på arbejdsmarkedet i mange virksomheder. Julefrokoster har en betydning for det sociale og psykologiske miljø i en virksomhed og nogle kombinerer dem endda med teambuilding i større eller mindre grad.

Tiden i og omkring julefrokoster og påskefrokoster har ofte haft ry for at være en tid med mange trafikforseelser vedr. Spirituskørsel, hvorfor en anden tradition ved disse højtider er en øget indsats fra Politiets side med bla. spritkontrol.

© Copyright 2024 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.



Flere i denne sektion:

- Kend dine køkkenknive - sponsorerede artikler

- God rådgivning omkring køb og salg af fast ejendom - sponsorerede artikler

- Få 4 tilbud på din fragtopgave og spar op til 75 % - sponsorerede artikler

- Fanø byder på en aktiv naturferie - sponsorerede artikler

- Sådan kommer du let og hurtigt rundt i Aalborg - sponsorerede artikler

- Vil du starte som biavler? Læs med her - sponsorerede artikler

- Derfor er en løftekran vigtig i et byggeri - sponsorerede artikler

- Boost salget med Webshipper - sponsorerede artikler

- Det skal du gøre, når et familiemedlem dør - sponsorerede artikler

- Find den helt rigtige gave til ham - sponsorerede artikler

- Stor prisforskel hos bedemænd i Aalborg og omegn - sponsorerede artikler

- Ondt i livet? Find psykologhjælp online - sponsorerede artikler