Del på Facebook   Print siden  

Fortabt i jagten på erhvervslejemål?

sponsorerede artikler
Fredag 10. januar 2020 kl. 08:00

Fortabt i jagten på erhvervslejemål?
Arkivbillede


Er din virksomhed vokset, og leder du derfor efter nye og større lokaler? Måske din virksomhed er helt ny, og du leder derfor efter dine første lokaler?

Ligegyldigt hvorfor du leder efter nye lokaler til din virksomhed, så er det vigtigt at scanne markedet for alle potentielle muligheder. Priserne kan nemlig hurtigt løbe løbsk. Specielt i de store byer som København, Aarhus og Aalborg.

Af disse tre byer er Aalborg nok byen med laveste huslejepriser, men det er ikke ens betydning med at priserne er lave. Det afhænger selvfølgelig også af lokationen - altså hvorvidt lokalerne ligger i industrien, nede i byen, eller bare i et almindelig kontorfællesskab i et moderate attraktivt kvarter.

Det kan være en fordel at indhente en mægler med et bredt netværk til at hjælpe dig på på vej når du skal finde et erhvervslejemål i Aalborg, Aarhus eller københavn. Nogen gange er et godt netværk også en god måde at finde et lejemål. Det gælder både erhverv og privat.

Hvad er dine kriterier for lejemålet?
Det er vigtigt at have sine kriterier udformet før man begynder at kigge på erhvervslejemål. Der er dog mange der ikke selv er klar over deres præferencer. Det kunne eksempelvis være hvis man er ude og finde lokaler for første gang. Man ved derved ikke helt præcist hvad man søger, og hvad der betyder mest. Det kan derfor være en udfordring hvis man er nødsaget til at gå på kompromis, når man slet ikke er klar over hvad man vægter højst.

Det er vigtigt at dine kriterier er realistiske for dit budget, for ellers bliver det meget svært at finde det rette lejemål. Dette leder mig til næste punkt på jagten efter det rette lejemål for din virksomhed.

Undgå at sætte dig for dyrt
Ligesom det er vigtigt ikke at sætte sig for dyrt i privaten, så er det også utroligt vigtigt at man forsøger at holde de månedlige udgifter så langt nede som muligt. Der er absolut ingen grund til at have højere udgifter end nødvendigt, og derfor kan det sagtens være et kriterie at huslejen er lav. De penge din virksomhed sparer i husleje kan bruges på at udvikle forretningen og du kan så senere hen finde nogle større lokaler der opfylder flere af dine kriterier. Det er dog vigtigt at finde en balance mellem at holde huslejen lav og finde nogle behagelige lokaler.

Vægt miljøet højt – det glæder dine medarbejdere
I forbindelse med ovenstående, er det vigtigt at have en fin balance mellem at spare penge, og få opfyldt de nødvendige kriterier. Miljøet omkring din virksomhed er vigtigt for den perfomance både dig og dine medarbejdere yder. Derfor er det ikke nødvendigvis kun dine præferencer, men også hvad dine medarbejdere ønsker. Et lyst og åbent miljø er ofte at foretrække, men det er også vigtigt at man kan trække sig og koncentrere sig om sit eget arbejde.
Derfor er det også vigtigt at man ikke forsøger at spare på det hele, da det i sidste ende kan have indflydelse på virksomhedens udfald.
© Copyright 2024 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.



Flere i denne sektion:

- Kend dine køkkenknive - sponsorerede artikler

- God rådgivning omkring køb og salg af fast ejendom - sponsorerede artikler

- Få 4 tilbud på din fragtopgave og spar op til 75 % - sponsorerede artikler

- Fanø byder på en aktiv naturferie - sponsorerede artikler

- Sådan kommer du let og hurtigt rundt i Aalborg - sponsorerede artikler

- Vil du starte som biavler? Læs med her - sponsorerede artikler

- Derfor er en løftekran vigtig i et byggeri - sponsorerede artikler

- Boost salget med Webshipper - sponsorerede artikler

- Det skal du gøre, når et familiemedlem dør - sponsorerede artikler

- Find den helt rigtige gave til ham - sponsorerede artikler

- Stor prisforskel hos bedemænd i Aalborg og omegn - sponsorerede artikler

- Ondt i livet? Find psykologhjælp online - sponsorerede artikler