Del på Facebook   Print siden  

Må man svømme med en full face dykkermaske i Aalborgs svømmehaller?

sponsorerede artikler
Mandag 23. november 2020 kl. 11:00

Må man svømme med en full face dykkermaske i Aalborgs svømmehaller?

Hvis du elsker at dykker, eller observere hvad der foregår under overfladen, når du er i svømmehal i Ålborg, skal du overveje at købe en full face dykkermaske. Med en full face dykkermaske får du en helt fantastisk komfort, som desuden ikke bare kan bruges i svømmehallen, men som også er perfekt til at udforske livet i vandet langs de danske strande og kyster.

Sådan virker en full face dykkermaske
En full face dykkermaske adskiller sig fra en normal dykkermaske ved at dække hele ansigtet. Du kender sikkert den traditionelle dykkermaske, der kun dækker øjnene og næsen, men med en full face dykkermaske får du altså en dykkermaske, som dækker både øjne, næse og mund.

Derudover har en full face dykkermaske også en snorkel som en indbygget del af selve masken. Derfor skal du aldrig bekymre dig om at miste din snorkel, mens du heller aldrig skal bekymre dig om, om din snorkel falder af eller kommer til at sidde løs under dykning. Med en full face dykkermaske sidder snorklen nemlig sikkert monteret på masken, så du altid ved, hvor du har den.

Fordele ved en full face dykkermaske
Der kommer mange fordele med at vælge en full face dykkermaske fremfor en traditionel dykkermaske. Med en full face dykkermaske får du først og fremmest et større og bedre udsyn under vandet, da hele dit ansigt er dækket en stor gennemsigtig skærm. Derved er der ikke noget, som kommer i vejen for dit udsyn, hvilket gør dig i stand til at holde øje med selv de mindste detaljer omkring dig, når du dykker.

Derudover kan en full face dykkermaske også være med til at give større tryghed under vandet for dem, der ikke føler sig tilpas med hovedet under vand. Men fordi hele ansigtet er dækket af masken, vil du ikke føle samme ubehag.


© Copyright 2021 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Guide: Sådan finder du din næste tørsuger - sponsorerede artikler

- Beklædning til manden der elsker oplevelser i naturen - sponsorerede artikler

- Har du svært ved at overskue økonomien? - sponsorerede artikler

- Sådan kan du gøre de lune aftener hyggelige - sponsorerede artikler

- Sådan kan du gøre det mindre besværligt at få skiftet dæk - sponsorerede artikler

- Hvad skal du tænke på i forbindelse med nyt tag? - sponsorerede artikler

- Ideer til at få tiden til at gå - sponsorerede artikler

- Nyd naturen inde i byen - sponsorerede artikler

- Sådan kommer du bedst muligt gennem vinteren - sponsorerede artikler

- Et godt tag kan give dig en lavere varmeregning - sponsorerede artikler

- Rivende udvikling i hjemmearbejdspladser: Sådan kommer du på plads på dit hjemmekontor - sponsorerede artikler

- Lær at nyde tiden i eget selskab - sponsorerede artikler