Del på Facebook   Print siden  

Vil du starte som biavler? Læs med her

sponsorerede artikler
Mandag 8. august 2022 kl. 06:00

Vil du starte som biavler? Læs med her
Arkivbillede


Vil du starte som biavler? Læs med her

Hvis du er fascineret af biavl, og måske ønsker at starte som biavler, er der forskellige ting, som du skal have styr på først. Det kræver nemlig både en del baggrundsviden, men også en del udstyr, hvis du ønsker at starte med biavl. Læs videre her for at høre mere om, hvad du får brug for, hvis du ønsker at starte som biavler.

Udstyr til biavl
Hvis du ønsker at starte som biavler, er der en del udstyr, som du for brug for. Det udstyr som du skal have fat i, afhænger dog af, om du ønsker at blive reel biavler, eller om du blot vil have 1 eller to bistader, som du kan have til at stå i haven derhjemme som en hobby. Uanset hvad, skal du først og fremmest have fat i nogle bikasser eller bistader, som bierne kan opbevares i.

Derudover skal du have fat i diverse udstyr og værktøj, som bliver nødvendigt. Det drejer sig blandt andet om noget som en røgpuster, der benyttes til at drive bierne væk fra honningtavlerne. Undersøg, hvilket udstyr du vil få brug for, og find ud af, hvor dette kan købes. Find Biavl og biavlsudstyr i Nordjylland her. Her finder du alt indenfor biavl og biavlsudstyr, so du får brug for.

Husk sikkerheden
Selvom det kan være hyggeligt med biavl, er det altså vigtigt, at du har fokus på sikkerheden. Det kræver nemlig noget helt bestemt beklædning. Det er blandt andet essentielt, at du får fat i en heldragt med hat og slør, som kan beskytte dig.

Derudover er det også vigtigt med nogle gode handsker - det kunne for eksempel være skindhandsker. På den måde er du altså sikker på, at du er beskyttet, når du skal håndtere disse bier. Dette er altså gode råd til dig, der vil i gang med biavl.

© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Kend dine køkkenknive - sponsorerede artikler

- God rådgivning omkring køb og salg af fast ejendom - sponsorerede artikler

- Få 4 tilbud på din fragtopgave og spar op til 75 % - sponsorerede artikler

- Fanø byder på en aktiv naturferie - sponsorerede artikler

- Sådan kommer du let og hurtigt rundt i Aalborg - sponsorerede artikler

- Vil du starte som biavler? Læs med her - sponsorerede artikler

- Derfor er en løftekran vigtig i et byggeri - sponsorerede artikler

- Boost salget med Webshipper - sponsorerede artikler

- Det skal du gøre, når et familiemedlem dør - sponsorerede artikler

- Find den helt rigtige gave til ham - sponsorerede artikler

- Stor prisforskel hos bedemænd i Aalborg og omegn - sponsorerede artikler

- Ondt i livet? Find psykologhjælp online - sponsorerede artikler