Del på Facebook   Print siden  

Fanø byder på en aktiv naturferie

sponsorerede artikler
Mandag 22. august 2022 kl. 06:00

Fanø byder på en aktiv naturferie
Arkivbillede


Fanø byder på en aktiv naturferie

Hvis man er vandt til en travl hverdag i byen, kan det ofte være en befrielse at komme lidt ud i naturen i sine ferier. Hvis man samtidig ønsker at tage til en destination, hvor der ikke er et overrend af mennesker, kan Fanø være et godt bud. Især hvis man samtidig ønsker at have en aktiv ferie, hvor mange bruger sin krop.

Strandens glæder
Fanø består af 16 km strand, og er ofte centrum for en række forskellige aktiviteter. Man kan tage del i disse oplevelser via Club Fanø, som arrangerer en lang række familievenlige arrangementer. Hvor du blandt andet kan prøve at køre blokart, som er en kombination af gokart og windsurfing. Du kan også deltage i kurser for at lærer at kite-surfe. Et af de nyere tiltag byder på workshops i brasilianske danse og mavedans.

De mange udkigsposter
Ferie på Fanø byder også på en del forskellige udkigsposter over de store skønne naturområder. Du kan gå The Big Five rute, og opleve de fem store klittoppe, som alle byder en fantastisk udsigt. Du kan også vandre op ad det 18 meter høje kikkebjerg, som har en udsigt der strækker sig helt til Esbjerg. Pælebjerg er udover sin unikke udsigt over havet ligeledes en smuk udflugt i den omkringliggende natur. Fra klingebjerg til Annedalsbjerg, findes hovens dal, som formentlig er noget af de ældste beboede område på Fanø, i dag byder det dog kun på skøn naturomgivelser.

Natursafari
Fanø er en fantastisk mulighed for at opleve de danske dyr i deres naturlige habitat. Sammen med en erfaren naturguide tager man ud til den yderste kant af øen, hvor man kan opleve gråsæler, spættede sæler og havørne. På denne måde for man lov til at opleve dyrelivet på en helt anden måde en man tidligere har haft oplevet.

© Copyright 2024 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.



Flere i denne sektion:

- Kend dine køkkenknive - sponsorerede artikler

- God rådgivning omkring køb og salg af fast ejendom - sponsorerede artikler

- Få 4 tilbud på din fragtopgave og spar op til 75 % - sponsorerede artikler

- Fanø byder på en aktiv naturferie - sponsorerede artikler

- Sådan kommer du let og hurtigt rundt i Aalborg - sponsorerede artikler

- Vil du starte som biavler? Læs med her - sponsorerede artikler

- Derfor er en løftekran vigtig i et byggeri - sponsorerede artikler

- Boost salget med Webshipper - sponsorerede artikler

- Det skal du gøre, når et familiemedlem dør - sponsorerede artikler

- Find den helt rigtige gave til ham - sponsorerede artikler

- Stor prisforskel hos bedemænd i Aalborg og omegn - sponsorerede artikler

- Ondt i livet? Find psykologhjælp online - sponsorerede artikler