Del på Facebook   Print siden  
Rebild

Giv et bud på en byggegrund - uden mindstepris

Rebild
Onsdag 24. juni 2015 kl. 06:19

Giv et bud på en byggegrund - uden mindstepris

.
For at sætte skub i udviklingen og bosætningen i de mindre byer, har Økonomiudvalget i Rebild Kommune besluttet at udbyde de kommunale byggegrunde uden mindstepris. Men de forbeholder sig dog retten til at sige pænt nej tak.
Det er ingen hemmelighed at Rebild Kommune har som et af målene i Vision 2025 (du kan finde den på kommunens hjemmeside), at øge tilflytningen til kommunen væsentligt. Derfor forsøger man nu at sætte gang i grundsalget i de mindre byer ved at udbyde grundene uden mindstepris.
Mange attraktive grunde
- Vi kan godt undre os over at det er nødvendigt at udbyde grundene uden mindstepris for vi synes faktisk at rigtig mange af dem er særdeles attraktive, siger borgmester Leon Sebbelin med et lille smil om munden.
Smilet skyldes ikke at udtalelsen om de attraktive grunde er ironisk ment, men det faktum at han godt er klar over at tendensen i disse år ikke går mod at flytte ud til de mindre samfund.
Borgmesteren uddyber:
- I de senere år har vi jo kunnet se over hele landet at folk flytter til de største byer i et område. Med dette tiltag forsøger vi at få køberne til at vende blikket mod de mindre byer, for jeg er sikker på at mange vil se kvaliteterne her, hvis de først tager hen og ser på forholdene.

Betingelser og undtagelser
Med en enkelt undtagelse udbydes alle kommunens byggegrunde til salg uden mindstepris frem til og med 31. august 2015. Eneste undtagelse er grundene på Stærevej i Terndrup. Denne udstykning er helt ny og må derfor ikke udbydes til salg under kostpris i en periode.
Tilbuddet skal afgives skriftligt. Økonomiudvalget tager så stilling til de indkomne bud på ordinært møde den 9. september, men forbeholder sig ret til ikke at sælge til den tilbudte pris.
Alle grundene og kontaktoplysninger kan ses på www.mangegodegrunde.dk.
Interesserede er naturligvis også velkommen til at ringe eller henvende sig i Borgerservice for hjælp Der er også stadig mulighed for at købe til listeprisen hvis man ikke vil vente til 9. september, eller hvis man vil sikre sig ønskegrunden inden andre snupper den.


© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Læringslokomotivet i dialog med unge og forældre - Rebild

- Rebild Vandrerhjem varmer op til jubilæum - Rebild

- Nordjyske virksomheder spejder mod Norge - Rebild

- Pengeregn over Borremose Erhvervsefterskole - Nørager

- Skoleeleverne i Rebild: Ja tak, til mere bevægelse i dagligdagen - Rebild

- Farver i Rebild Taekwondo Klub - Rebild

- Mulighed for indvinding af mere grus og sand i Siem Skov - Råstofplan vedtaget

- Susanne Zimmer udstiller acrylbilleder i Rotunden i maj - Skørping

- En aften i høj-bælternes tegn - Skørping

- Generalforsamling og sæsonafslutning - Terndrup

- Forårets sidste koncert - KulturStationen Skørping

- Popkorn til Rebild Taekwondo Klub - Rebild