Åbent brev til muslimer og politisk korrekte

7. september 2013
Åbent brev til muslimer og politisk korrekte

.
Vi har modtaget følgende læserbrev fra Thure Barsøe Carnfeldt. Indholdet af brevet skal ses udelukkende som afsenders synspunkt, og er ikke et udtryk for Omegnsavisens holdning.

Jeg er så led og ked og træt af at den måde visse folk fra arabiske lande opfører sig på her i Danmark. Vi oplever efterhånden så mange uhyggelige beretninger om mord, stenkast efter politi, ambulancer og brandmænd, knivstikkeri, bølleoptøjer, tyverier, trusler, voldtægt, røverier, kvindeundertrykkelse og krigsdeltagelse som nogle af mange fremmede vi har givet opholdstilladelse til at bo i vort ellers så dejlige land. . De hævder at den muslimske religion, i en hver henseende, er hævet over dansk lov og orden og dette manifest bliver sikkert værre når den nye stormoske i hovedstadsområdet kommer i gang.

At en religion som den muslimske kan manipulere sine tilhængere til at tro at, man ved at ofre sit liv ved at gennemføre et morderisk terrorangreb, kommer i paradiset som martyrer og til et pragtfuldt liv hvor man bl.a. bliver tildelt 72 jomfruelige unge kvinder viser kun, at en sådan religion er fuld af fup og bedrag. Jeg tror ikke på at alle muslimer er med på det bedrageri.

Jeg er ikke imod immigration og jeg misunder ikke nogen som søger et bedre liv ved at komme til Danmark. Der er dog nogle få ting som de der immigrerer til vort land, og åbenbart også nogle af de indfødte danskere, heraf de politikere som ønsker at være politisk korrekte er nød til at forstå:.

Det er ikke os danskernes pligt eller ansvar hele tiden at prøve ikke at fornærme muslimer. Som danskere har vi vor egen kultur vort eget samfund, vort eget sprog og vor egen livsstil. Denne kultur som vi kalder vor danske arv er blevet udviklet over hundrede af års kamp for rettigheder, gennem bl.a. krige, hvor vi har søgt og opnået vor nationale uafhængighed og frihed.

Vi taler dansk, ikke arabisk, tyrkisk, eller noget som helst andet sprog. Derfor, hvis du ønsker at blive en del af vort samfund skal du lære vort sprog.
Gud bevare Danmark er vort nationale motto som vor kongefamilie gennem mange år har gentaget og gentaget til os alle. Dette er ikke et politisk slogan det er vort nationale motto og det er klart dokumenteret gennem vor historie.

Gud er hos mange af os, i vore bønner, i vore kirkesange og i vore sind. Vi ærer Jesus fødsel med vor julefest, hans død, og opstandelse som helligdage, og vi vender os mod Gud i bøn i krisetider. Hvis vores Gud anstøder dig, så bliver du nød til at acceptere dette, eller du må overveje at flytte til et land hvor din Gud åbenbart betragtes som værende bedre end vores.

Vi er stolte af vor arv og de som ærefuldt har kæmpet for- og forsvaret vore friheder. Vi fejrer vores Grundlovsdag og vi hejser stolt vort Dannebrog. Som dansker har jeg retten til at svinge med mit flag og synge min nationalsang, udtrykke mit nationale motto og udtrykke mine bønner hvornår og hvor jeg ønsker dette. Hvis Dannebrog afstøder dig, og du ikke kan lide Holger Danske og andre af vore helte, da bør du seriøst overveje at slå dig ned i et land hvor du kan forenes med dine helte.

Den danske kultur er vor måde at leve på, vor arv og vi er stolte af den. Vi er glade for vor kultur og vi har intet ønske om at ændre denne, og vi er ligeglade med hvordan du gjorde der hvor du kommer fra. Vi er danskere og vi har frihed til at handle under ansvar og ingen begrænsninger. Grundloven giver alle ret til at udtrykke sin mening om vor regering, kultur og samfund og du har alle muligheder til at gøre ligeså. Men hvis du alligevel beklager eller klynker eller taler nedladende om vort flag, vort folk, vore bønner, vort nationale motto, eller vor livsstil og madvaner, må jeg stærkt anbefale dig fordelen ved et andet stort dansk frihedsbegreb – Hos os har du altid retten til at rejse hvorhen du vil – og vi betaler gerne billetten. . .

Thure Barsøe Carnfeldt
Storskovvej 60
9330 Dronninglund

Der er åbent for kommentarer nederst på siden