Aalborg Håndbold melder klar til Final 4

2. maj 2024
Aalborg Håndbold melder klar til Final 4

I returopgøret i kvartfinalen i Machineseeker EHF Champions League mod Telekom Veszprém HC tog cheftræner Stefan Madsen nogle dristige beslutninger ved at undlade Jack Thurin, Benjamin Jakobsen og Marinus Munk fra kamptruppen. Til gengæld satte han sin lid til Niklas Landin, Simon Hald, Thomas Arnoldsen, Mads Hoxer, Aleks Vlah, Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold fra start.

I en udsolgt og kogende Sparekassen Danmark Arena var der igen fuld fart på fra start. Aalborg Håndbold gik hårdt til værks, men de ungarske gæster kom hurtigt i front med en tidlig to-målsføring.

Hoxer, Arnoldsen og Nilsson, der har vist imponerende styrke tidligere, førte an i det nordjyske angreb i slutminutterne af første halvleg. Gæsterne blev presset så meget, at de indså nødvendigheden af at skifte målmand og satte danske Mike Jensen på mål.

De sidste 90 sekunder blev en intens periode, hvor det ungarske forsvar pressede hårdt på, men Hoxer brød igennem og tvang et straffekast frem.

Mikkel Hansen sikrede endelig sejren, da Mike Jensen blev passeret, og jublen kunne bryde løs i Sparekassen Danmark.

Med sejren er pladsen ved Final 4 sikret, og Aalborg Håndbold har dermed sikret sig en plads i weekenden 7.-8. juni for anden gang i klubbens historie.