Aalborg Håndbold og Carlsberg indgår historisk aftale

30. april 2024
Aalborg Håndbold og Carlsberg indgår historisk aftale

Carlsberg bliver fra den kommende sæson officiel leverandør af drikkevarer til Aalborg Håndbold, til glæde for de mange fans og samarbejdspartnere der hver sæson gæster Sparekassen Danmark Arena. Det fortæller klubben i en pressemeddelelse.

Det er en stor dag for Aalborg Håndbold på flere måder. Først og fremmest fordi aftalen med Carlsberg er den største af sin slags nogensinde i vores klub, men også fordi den målt på aktiveringsniveauet bliver den største i dansk klubhåndbold generelt, fortæller Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen og fortæller videre:

Samtidig synes vi, at Carlsberg og Aalborg Håndbold klæder hinanden utrolig godt. Det er to særdeles kendte virksomheder, der begge stræber efter at blive verdens bedste på deres felt, ligesom vi begge har et stort fokus på at gøre kampoplevelsen endnu bedre for vores mange fans.

Som mange andre sportsinteresserede danskere har vi i Carlsberg Danmark fulgt Aalborg Håndbolds spændende udvikling over de seneste år. Muligheden for at komme med på og bidrage til den videre rejse kunne vi ikke sige nej til, så vi er meget tilfredse med at have indgået en aftale mellem to stærke brands, der klæder hinanden godt, siger Rune Christensen, Head of Regional Sales i Carlsberg Danmark.