Aalborgs Blues Jam fejrer 10 års jubilæum

3. oktober 2013
Aalborgs Blues Jam fejrer 10 års jubilæum

.
Pressemeddelelse fra Cafe Frederiksberg:
:
I 2003 startede en gruppe lokale musikere en bluesjam, med det formål at lave en ugentlig tilbagevendende begivenhed.
Guitaristen Jan Edvard spillede i Jomfru Ane Gade, og blev opfordret til at arrangere en jamaften, og hurtigt dannede der sig et hold af frivillige omkring ideen.
Musikerne var dog mere interesserede i projektet end restauratøren var, og i et par år flyttede arrangementet rundt på forskellige barer og diskoteker, indtil bluesfolkene kom i kontakt med restauratør Claus Holm på Cafe Frederiksberg. Det er nu 8 år siden, og bluesjam har siden kørt hver eneste Torsdag hele året, med skiftende bluesværter og fungeret som legeplads for de skrappe, samt udklækningssted for nye unge musikere.
Det er faktisk ret unikt, og det er ikke set andre steder i Danmark, at man har formået at holde liv i et jamarrangement i så mange år. Derfor fejrer Bluesjam sit 10 års jubilæum med en gratis koncert Lørdag, hvor en række jamværter stiller op på scenen, sammen med et til lejligheden sammensat husorkester. Der vil først på aftenen være indslag med nogle af byens unge musikere, og efterfølgende optræder de mange værter, som bl.a. tæller: Kenn Lending, Perry Stenbäck, Nisse Thorbjørn, Ole Frimer, Jan Edvard, Morten Larsen Jakob Baumgartner, m.fl.
Så der bliver masser af god musik for bluesinteresserede, og arrangementet starter allerede kl. 19.00, og slutter først når kræfterne slipper op ud på de små timer.