Afskedsreception for sæson 2023/2024 i Sparekassen Danmark Arena

I dag kl. 07:00
Afskedsreception for sæson 2023/2024 i Sparekassen Danmark Arena
Aalborg Håndbold

Traditionen tro skal der ved sæsonafslutningen tages afsked med spillere og trænere, der forlader Aalborg Håndbold. For at give alle mulighed for at deltage og hylde de personer, der forlader klubben, afholdes afskedsreceptionen i Sparekassen Danmark Arena.

Kom og sig farvel til cheftræner Stefan Madsen, Mikkel Hansen, Jesper Nielsen og Benjamin Jakobsen til en gratis afskedsreception. Arrangementet finder sted på selve arenaen, og der vil være fri adgang for alle interesserede.

Dato: Tirsdag den 11. juni
Tid: Kl. 16:30
Sted: Sparekassen Danmark Arena (Gigantium)

Program for dagen:

  • Kl. 16.30: Dørene til Sparekassen Danmark Arena åbner. Alle tilskuere kan få en gratis øl eller sodavand, og merchandisebutikken vil også være åben.
  • Kl. 17.00: Afskedsreceptionen på banen begynder. Direktør Jan Larsen vil være vært, når vi tager afsked med cheftræner Stefan Madsen, Mikkel Hansen, Jesper Nielsen og Benjamin Jakobsen, som alle vil blive interviewet.
  • Kl. 18.00: Tak for i dag.

Under arrangementet vil det også være muligt at få taget et billede med DM-pokalen og handle i merchandisebutikken.

Bemærk: Deltagelse i arrangementet er gratis, men kræver bestilling af billet, som skal fremvises ved afhentning af gratis øl eller vand.

Kom og vær med til at fejre og tage afsked med disse fantastiske personer, der har været en del af Aalborg Håndbolds rejse!