Andreas Bo – plagiat

18. april 2013
Andreas Bo – plagiat

.
Årets TV-Skuespiller og Årets Komiker leverer i sit første one-man show recepten på dansk humor, der er ligeså hemmelig som den Hellige Gral, Coca Cola-formlen og Ole Sohns fortid.

For første gang nogensinde tager han alle sine yndlingsmasker på og lader samtidig sin egen falde i en forrygende tour de force af dansk humor gennem tiderne.
Han er Danmarks svar på Jim Carrey og han kan trylle med sin stemme. Han er et komisk Kinderæg, der kan både revygenren og stand-uppen, og nu vil vise sit sande ansigt. Han er dansk humors Dr. Jekyll og Mr. Hyde. Sig hvem han skal være og han er dem! Det er ekvilibrisme. Det er satire. Det er definitionen af dansk humor. Det er pissesjovt. Det er Andreas Bo. Det fås ikke bedre. Det er humor når det er bedst.
Han kan sine klassikere og han har som ingen anden sat nye standarder for moderne humor, da han bragede igennem med Live Fra Bremen.

Hvadenten du er høj eller lav, 8 eller 80, bærer til højre eller venstre, så garanterer Andreas Bo byens bedste show-job.

AKKC lørdag d. 20. april