Arne Lund Kristensen, ny direktør for F & B forvaltningen

8. april 2014
Arne Lund Kristensen, ny direktør for F & B forvaltningen

.
Pressemeddelelse!

Ny direktør – Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen

Byrådet har i dag godkendt, at Arne Lund Kristensen bliver ansat som direktør for Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen i Aalborg Kommune.
Arne Lund Kristensen
Arne Lund Kristensen
Dermed bliver han chef for et centralt kommunalt område med mere end 5.000 ansatte og et budget på 6,5 mia. kr.

Arne Lund Kristensen er i dag ansat som Jobcenterchef i Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen, men fra 1. maj 2014 overtager han altså direktørstillingen.

Det udvalg, der har ansat Arne Lund Kristensen, har lagt vægt på, at den nye direktør både har de personlige og faglige kompetencer, der er nødvendige for at kunne håndtere jobbet og desuden har stor erfaring i topledelse og samarbejde med politikere.

– Jeg er rigtig glad for, at valget faldt på Arne Lund Kristensen og jeg glæder mig meget til at fortsætte det gode samarbejde, som vi i forvejen alle har til Arne, fortæller rådmand Mai-Britt Iversen og fortsætter,

– Arne er den rette person til at videreføre de mange gode ting, forvaltningen allerede står for, og han er også den helt rigtige til at videreudvikle vores indsatser og kerneydelser, hvor vi skal have endnu mere fokus på dialog og medinddragelse af borgerne.

– En anden væsentlig kompetence er, at Arne har et stort nationalt netværk en kompetence, som er nødvendig for at være med til at sætte en landspolitisk dagsorden, slutter rådmanden.

Arne Lund Kristensen er uddannet cand. scient. adm. fra Aalborg Universitet i 1992 og har været Jobcenterchef siden 1. juni 2003.

Arne er 48 år, gift med Helle og har tre døtre på 19, 15 og 11 år. Ifølge Arne selv har han et aktivt fritidsliv, men old-boys fodboldkarrieren er dog nu gået på hæld til fordel for løbeture og ture i havkajakken.

Yderligere oplysninger

Rådmand Mai-Britt Iversen, tlf. 2520 2500

Kommunaldirektør Jens Kristian Munk, tlf. 4050 0054