B52 på pigejagt

26. marts 2014
B52 på pigejagt

.
Pressemeddelelse:

Fodboldklubben B52/Aalborg Fodbold Club, der har til huse på banerne mellem Scoresbysundvej, Universitetsboulevarden og Gigantium, har indledt jagten på piger.
Klubben, der har høstet sine største bedrifter på pigesiden, har brug for tilgang af nye piger i de yngre årgange. Derfor har de lavet en særlig dag kun for piger lørdag den 5. april.
Der er afsat halvanden time fra kl. 12.00 til at lege og at spille fodbold. Arrangementet er målrettet piger i alderen 6 10 år. Klubben har engageret trænere til dem af pigerne, der har lyst til at komme i klubben også efter pigedagen. På pigedagen vil trænerne få hjælp af nogen af klubbens U15-piger, der i den kommende sæson skal spille i Mesterrække 1, som er årgangens superliga.
Det er vort håb, at vi igen kan få tilgang af piger i de yngste årgange. Vi har en håndfuld piger, der de seneste sæsoner har spillet med drenge, men med dette tiltag håber vi, at vi kan få samlet nok til at lave et hold eller måske flere, udtaler den nyligt genvalgte formand for klubbens ungdomsafdeling Lars W. Petersen, der samtidigt pointerer, at klubben også har masser af tilbud til den stadigt voksende drengeafdeling.
Vi har et godt talentarbejde i B52, men uden fokus på bredden, kan vi ikke fastholde vort traditionelt høje niveau i pigefodbolden. Vi vil være klubben med plads til alle og med tilbud til alle. Både til dem, der bare vil have det sjovt med en sund fritidsaktivitet sammen med veninderne og til dem, der vil prøve talentet af.
Derfor er arrangementet også åbent for alle piger uanset ambitioner, slutter Lars W. Petersen.
Arrangementet løber af stablen lørdag den 5. april kl. 12.00 13.30 i B52, Scoresbysundvej 5.