Befriende ærlige ord fra Lene Purkær Stefansen

8. februar 2014
Befriende ærlige ord fra Lene Purkær Stefansen

.
Af Arne Lybech

Det er langt fra altid, at glæden over egen succes kan udmøntes i befriende ærlige ord. Heldigvis er der undtagelser. Lene Purkær Stefansen, bronzeskulptør fra Svenstrup har på sin Facebookside udtalt:

Efter fantastisk vild og herlig uge på kunstneriske, står jeg i badet og tænker over ordet “Succes”
Hmmm! Hvad er det for et ord? Må man bruge det? Vi er i Nordjylland, Danmark,- Vi har Janteloven.
Må vi glæde os over fremgang? ( det er det ordet betyder)
Kan man vende det om? “Tættere på en lille succes end en fiasko”
Må man SÅ glæde sig?? Glem Janteloven!
Jeg har haft en uge hvor jeg kan mærke..mærke kunsten…mærke beskuerne..fået dejlige tilkendegivelser/anerkendelser, i går fik jeg godkendelse på 2 modeller til Idrætspriser 2014 for DGI…også i går fik jeg “GO” for en “hemmelig model” der i 50 eksemplarer skal med “Over there” -over Atlanten…der, hvor de ikke kender Jante.

Mine ord til weekenden :
Glæd dig! også over en lille succes – over dig selv! og over andre! Nyd det!!!
Hav en fantastisk weekend, det vil jeg

Succes betyder fremgang, og det afhænger af øjnene der ser.. Det er ski´da en dejlig befriende beskrivelse, ikke?
Måske er ordet ikke så farligt endda….