BIG ART vender op og ned på det hele

30. juni 2013
BIG ART vender op og ned på det hele
SONY DSC

.
BIG ART by Bendixen & Sølvtofte er kendt for store beton krukker, dekoreret med lærred, læder eller andet spændende materiale. Nu vender vi det hele på hovedet fortæller én af de kreative kunstnere Vivi Bendixen.

Up side down er flotte & utraditionelle kunstværker, som du kan placere i din have, i et gårdmiljø, på altanen eller tage den indenfor. Alt er naturligvis lavet i beton, fortsætter den anden kreatør, Lotte Sølvtofte.

BIG ART er vokset igennem det sidste år og efterspørgsel fra de forskellige gallerier er stor. Vi er gået fra kun at lave store beton krukker, til at lave BIG ART growing, outdoor & home. BIG ART GROWING er når alting bare bliver større. Når små hverdagsting bare vokser og vokser. BIG ART OUTDOOR er vores flotte kæmpe krukker, lavet i et nyt beton materiale, så det er tilpasset vejr og vind og som kan stå ude hele året rundt. BIG ART HOME er beton skulptur til hjemmet, med et underfundig tvist af den randrusianske humor. fortælller Lotte Sølvtofte videre.

Igennem hele sommeren kan de to kunstners værker opleves i hele det jyske sommerland på diverse gallerier, lige fra Skagen til Juelsminde samt virtuelt på deres hjemmeside www.big-art.dk.