Billedet lyver…ingen pølser!

20. november 2013
Billedet lyver…ingen pølser!

.
Af Arne Lybech

Billedet lyver. Det er ikke tid for grillpølser, men til gengæld tid for jazzbrunch i Huset i Hasserisgade på søndag.

Billetpriser på dagen: Koncert 85,- kroner. Brunch 85,- kroner.

Denne søndag forsødes det vilde efterårsvejr med musik fra nogle af Danmarks bedste på jazzscenen: Alice Carreri, Jacob Fischer, Daniel Franck og Espen Laub v. Lillienskjold. Et firkløver af højeste karat som tager de ørehængende numre fra den amerikanske sangskat af jazzstandards under kærlig behandling og respektfuld fornyelse. Der er lagt i kakkelovnen til en søndag eftermiddag af de helt store, varme, intense og pirrende med en højtstimulerende nerve og hygge i Husets dejlige café.
Kvartetten må regnes blandt de bedste i Danmark netop nu. Jacob Fischer er guitarrist i verdensklasse og debuterede allerede som 17-årig på Copenhagen jazzfestival og har optrådt med navne som Sven Asmussen, Art Farmer, Toots Thielemans, Lee Konitz og Putte Wickman. Både Espen Laub og Daniel Franck har spillet med en lang række internationale og skandinaviske navne som Jesper Thilo, Finn Ziegler, Palle Mikkelborg, Matthew Herbert Big Band, Bentzon Brotherhood, Lillian Boutté, Adam Nussbaum, Doug Raney og Carsten Dahl.
Alice Carreri er et nyt navn i dansk jazz, men spiller jævnligt med navne som Hans Ulrik, Hugo Rasmussen, Bobo Moreno, Tobias Trier m. fl.
Samnmen har de fire for vane at levere koncerter med høj intensitet, overskud og kommunikation og spilleglæde, der smitter.
Alice Carreri (vokal), Jacob Fischer (guitar), Daniel Franck (bas) og Espen Laub von Lillienskjold (trommer).

Koncerten er en del af AIG – Aalborg Internationale Guitarfestival