Bilmærket der kører sine egne veje

7. marts 2016
Bilmærket der kører sine egne veje

.
Mere end noget andet mærke står Subaru for slidstyrke, vejgreb og sikkerhed.
Gennem årene har den japanske producent konsekvent holdt fast ved det symmetriske firehjulstræk samt de karakteristiske boxermotorer, der er standard i alle modeller. Det har givet mærket en særlig position blandt bilister, der ønsker en velfungerende SUV.
Subaru har solgt 15 millioner biler med firehjulstræk siden starten i 1972, og det er biler til job, fritid, ferie og familie, siger Niels Thaning, dansk salgsdirektør i Subaru Nordic.
Vi ser os selv som indbegrebet af SUV-segmentet, for bortset fra vores BRZ-sportsvogn kan man ikke købe en Subaru uden firehjulstræk. Det er ganske enkelt standard.
I disse år har Subarus klare profil givet en god salgsfremgang på alle de store markeder som bl.a. i USA, og i Danmark har bilkøberne også fundet ud af, at firehjulstræk er en fordel året rundt, hvis man vil køre sikkert gennem snedriver om vinteren, løvfald om efteråret samt skybrud til forår og sommer. Og salgschefen ser positivt på fremtiden:
Jægere, sejlere og andre med aktiviteter i det fri har længe vidst, at de med Subaru Forester har en af de mest driftssikre og terrængående SUVer, der fås på markedet. Med Outback og den sportslige Levorg har vi fået to attraktive alternativer til firmabilister og til dem, der ønsker at køre mere sportsligt, så vi er klar til at give flere træk på alle fire hjul, slutter Niels Thaning.
Palle Sund, sund2802@gmail.com, kilde: Niels Thaning, www. sabaru.dk