Bjarne Brath A/S Nordjyllands 3. bedste Gazelle

15. oktober 2013
Bjarne Brath A/S Nordjyllands 3. bedste Gazelle
Bjarne Brath A/S modtager pris ved Børsens årlige fejring af gazellevirksomhederne i Region Nordjylland. Foto: © Michael Bo Rasmussen / Baghuset. Dato: 01.10.13 Presseudsendelse, kan frit anvendes ved omtale.

.
Pressemeddelelse:

Det går stærkt hos Entreprenørvirksomheden Bjarne Brath A/S. Virksomheden har i dag afdelinger i både Hadsund, Terndrup og Aalborg.
Sidstnævnte er et pejlemærke for Bjarne Brath A/S, der satser stort på netop Aalborg-området og den dynamik, der præger den nordjyske hovedstad. Flotte projekter som blandt andet Løvdal – byggeriet i Hammer Bakker vidner om virksomhedens formåen.
Gazelleprisen kommer som et skulderklap til hele vores firma – konstaterer ejer Bjarne Brath.
3. Pladsen i Nordjylland og bedste entreprenør virksomhed i Nordjylland kommer af en massiv satsning på kvalitet i arbejdet ude ved kunderne. Bjarne Brath A/S bygger mange forskellige ting og det er en stor styrke i det meget pressede byggeri marked, der er i Danmark pt.
Direktør Bjarne Brath er glad for prisen og adspurgt giver han et bud på hvorfor virksomheden går godt.

Vi er konkurrencedygtige på prisen og kvaliteten og leveringtiden er på plads, og så er vores ansatte dygtige håndværkere, der kan lave mange specielle løsninger ude ved kunderne. Jeg og mit personale tror på det vi laver og vi kan se at vi får flere og flere henvendelser fra kommende kunder- Slutter Bjarne Brath.

Står for hele processen
Bjarne Brath er en moder

ne byggevirksomhed. Firmaet favner bredt og tilbyder både tømrer-, murer- og malerarbejde, ligesom kloak-, anlægsgartner- og entreprenørarbejde indgår i rækken af tilbud. Firmaet kan levere næsten alle aspekter af en byggeproces. Derudover samarbejder Bjarne Brath A/S med en række pålidelige leverandører – heriblandt arkitekter og byggeingeniører.
Bjarne Brath blev etableret tilbage i 1989.

I øjeblikket bygger firmaet blandt andet på:
Tandplejer klinik i Støvring
Sydehytte i Mariager
Julemarked på Klarupgård
Nyt tag på Als Hallen
Byggemodning i Støvring