Bodylab.dk styrker organisationen

19. juli 2013
Bodylab.dk styrker organisationen

.
Bodylab.dk styrker organisationen med to yderligere ansættelser

Bodylab.dk i Hadsund fortsætter i 2013 med at opleve en kraftig vækst, som forventes at bringe den samlede omsætning for 2013 op på 55-60 millioner kr. Der er i løbet af året allerede ansat yderligere medarbejdere til varetagelse af lageropgaver og pakkeriarbejde. Der er nu ansat yderligere to personer til varetagelse af henholdsvis kundeservice og indkøb.

Der er tale om ansættelse af Charlotte Holst Jørgen til varetagelse af indkøb og Chalotte Kornvig til varetagelse af kundeservice. Begge nye medarbejdere har igennem deres tidligere stillinger en solid erfaring indenfor hver deres fagområde.

Direktør Rasmus Thorup udtrykker en stor glæde over, at ansættelsen af de to nye medarbejdere er faldet på plads. Kundeservice og indkøb er tidligere blevet håndteret af flere forskellige ansatte i fællesskab, og vi har nu fået en størrelse, hvor begge områder kræver særlig fokus, og en fuldtidsmedarbejder dedikeret til at fastholde og videreudvikle det nuværende høje niveau. Vi har været heldige at modtage overvældende mange ansøgninger fra dygtige og kvalificerede folk, og jeg er overbevist om, vi har fået de helt rette personer til opgaverne. Disse ansættelser vil styrke organisationen og understøtte en fortsat vækst hos Bodylab.dk.

Rasmus Thorup understreger, med et tydeligt glimt i øjet, at det er let at finde robotter til varetagelse af specifikke arbejdsopgaver, men at det er betydeligt sværere, at finde folk der brænder for det de laver, og som er initiativrige, proaktive, nytænkende, positive og måske vigtigst af alt, har den rette indstilling. Hos en virksomhed som Bodylab.dk, der er i kontinuerlig forandring på grund af vækst, er der brug for folk der stiller spørgsmålstegn ved om måden vi gør tingene på, er den mest hensigtsmæssige, og ikke blot fortsætter i samme spor fordi man altid har gjort det på den måde. Med ansættelsen af Charlotte og Chalotte, tilfører vi staben af nuværende dygtige medarbejdere to yderligere stærke ressourcer. fortæller Rasmus Thorup.

Foto: Bodylab.dk havde for nylig besøg af Jan Gintberg og Huxi Back, som her snakker med kontorelev Ida Stensgaard.

Se Nutrinord.com her