Brander/Larsen & The Electric Blues Band

5. oktober 2013
Brander/Larsen & The Electric Blues Band

.
Pressemeddelelse:

Brander/Larsen & The Electric Blues Band
Fredag d. 11.Oktober Kl. 21.00
Entre 125,-

Brander/Larsen er tilbage på Frede efter 1½ år, og denne gang i stærkeste opstilling, med ikke mindre end 6 mand på scenen.
Siden bandet besøgte Frede sidst er debutpladen færdiggjort, og mange nordjyder har erhvervet sig CD´en, som indeholder 11 fede bud på de to hovedmænds inspirationskilder.

Peter Brander og Morten Larsen har kendt hinanden siden 70´erne, hvor Peter var guitarist i Aalborggrupperne Crowd og Liza, mens Morten så småt var på vej ind i musikmiljøet. Efter 38 år samlede de to et hold af landets bedste musikere til en studiesession, hvor også SANTANAs percussionist, Raul Rekow deltog. Resultatet blev debutpladen, og siden har de to spillet flere jobs med et forrygende livehold, og fået flot respons overalt.

Bandet havde blandt andet fornøjelsen af at varme op for den amerikanske guitarist, Johnny Lang i Amager Bio sidste år, ligesom bandet høstede store roser for sin optræden ved fejringen af Hendrix´ 70 års dag samme sted.
Denne koncert blev anmeldt af GAFFA som skrev:

Aalborgenserne Peter Brander og Morten Larsen tager tempoet ned med den tunge blues “Red House” og Brander/ Larsen tænder flot op for hinanden i et fyrigt med- og mod-spil. Det er ikke så ringe endda, nej det er yderst mesterligt. “All Along The Watchtower” afslutter deres del i et funky crescendo med en tændt Rune Harder Olesen-conga-solo.

Og de to backes op af et fantastisk hold, som alene gør aftenen til en musikalsk oplevelse med et sejt og swingende groove, og fine solopræstationer hele vejen rundt, tilsat fede korstemmer.

Bandet som rammer Frede denne aften består af:

Peter Brander (Guitar/Vokal)
Morten Larsen (Guitar/Vokal)
Helge Solberg (Bas/Vokal)
Casper Dybdahl (Keyboards/Vokal)
Tom Jensen (Trommer)
Rune Harder Olesen (Percussion)