Bryllupstid for Jonathan Spang

27. september 2013
Bryllupstid for Jonathan Spang

.
Fredag og lørdag er han klar, og 31. oktober klar igen med en ekstra forestilling i Europahallen.

Efter Jonatan Spangs store succes med de to tidligere oneman-shows Damer og Familie er det nu blevet bryllupstid!

Jonatan Spang har været vidt omkring. Men nu er han fri af alle (214) tidligere forhold, og endelig klar til at sætte ringen på fingeren. Kirken er bestilt, talen stort set skrevet, og champagnen ligger på køl. Faktisk er der kun et lille punkt tilbage på to-do listen: Bruden skal findes!

Selv siger Jonatan Spang: Jonatan Spangs Bryllup er et show om mit eget liv, om at forsøge at tvinge sig ind i voksenlivet, og om at erkende at man arbejder bedst med en deadline, forklarer Spang, og tilføjer: Jeg er blevet afhængig af at være på tynd is og hele tiden udfordre mig selv. Jeg har brugt de seneste år på at fortælle længere historier både på scene og film. Nu bliver det, jeg har lært som komiker, og det, jeg har lært som historiefortæller, samlet i ét show.

Oplev Jonathan Spang slå sig løs på en ny og anderledes måde i sit nye show, Jonatan Spangs Bryllup.