Cabaret er på vej på Aalborg Teater

14. april 2014
Cabaret er på vej på Aalborg Teater

.
Pressemeddelelse!

Aalborg Teater har torsdag den 1. maj 2014 premiere på musicalen Cabaret på teatrets Store Scene.

Vilkommen! Bienvenue! Velcome
Den charmerende og dæmoniske konferencier byder velkommen til Kit Kat Club, et vovet og tilrøget etablissement et sted i 1930ernes Berlin. Konferencieren tager publikum under kærlig behandling og leder dem gerne i fordærv.
Velkommen til en verden og en by på kanten af afgrunden, hvor vold og racisme ulmer i sidegaderne, hvor nazisternes magtovertagelse og Krystalnatten venter forude og hvor sorte truende skyer hastigt nærmer sig. Men ikke i den dekadente og tillokkende Kit Kat Club, hvor festen aldrig hører op.
Så Meine Damen und Herren, læn Dem tilbage og nyd showet før det er for sent!

Medvirkende
Rollen som Sally Bowles spilles af Lise Baastrup. Konferencieren spilles af Carsten Svendsen og Clifford Bradshaw af Martin Bo Lindsten.
Ulla Henningsen, gæster for første gang Aalborg Teater, og spiller pensionatsværtinden Fräulein Schneider, der forstår at drage fordel af og udnytte den formørkede tid der venter forude. Jørgen W. Larsen har rollen som den jødiske grønthandler Herr Schultz, for hvem tiderne må siges at være ugunstige på flere måder.
Derudover medvirker Mads Rømer Brolin-Tani, Laura Kold, Amalie Dollerup, Merete Mærkedahl, Malin Rømer Brolin-Tani, Sofie Akerø, Cecilie Greiber Alring. Emil Birk Hartmann og Joy Anna Hall.

Cabaret iscenesættes af Rolf Heim, der tidligere har iscenesat Helligtrekongersaften, Det Store Ædegilde og Gasolin Teaterkoncerten på Aalborg Teater.
Scenografien til forestillingen er skabt af Sisse Jørgensen og kostumerne af Gøje Rostrup. Koreograf på forestillingen er Katrine Engberg. I spidsen for det 7 mands store orkester står kapelmester Søren Graversen.

Cabaret havde urpremiere på Broadway i 1966 og har siden da vundet ikke mindre end 8 Tony Awards. Cabaret er skrevet af Joe Masteroff og med musik og sangtekster af John Kander og Fred Ebb. Cabaret er baseret på John van Drutens teaterstykke I am a Camera, som har grundlag i Christopher Isherwoods Goodbye to Berlin.

Spilleperioden
Cabaret spilles på Aalborg Teaters Store Scene fra 1. maj til og med 14. juni 2014, mandag til fredag kl. 19.30, lørdag kl. 16.00.