Cafe Frederiksberg byder på gratis Fredefest!

11. august 2013
Cafe Frederiksberg byder på gratis Fredefest!

.
Pressemeddelelse:

Lørdag d. 17.8. byder Cafe Frederiksberg alle gæster, stamkunder og musikinteresserede, indenfor til den årlige FREDEFEST, hvor der spilles musik fra to scener i ikke mindre end ni timer.
Cafe Frederiksberg startede traditionen sidste år, og det var så stor en succes, at man gentager arrangementet igen i år, hvor man dog har ændret lidt på tidsplanen og afkortet sidste års lange program, som ifølge arrangørerne var lidt for langt i begge ender. Så i år starter man musikken en time senere, og slutter en time tidligere. Og publikum får masser af god underholdning allerede fra klokken 15 hvor Irske Tom Donovan indtager scenen. Han følges op af den lune vestjyde Kent Thomsen, som kommer med sin trio. Og i løbet af dagen kan man endvidere møde Ronni Strøm, Coast2Coast, Jan Edvard, mens aftenen sluttes af Jake Green, som fyrer op under kedlerne med sin tunge og medrivende bluesrock.
Hvis vejret tillader det, kan gæsterne nyde husets gårdmiljø og desuden kan man i dagens anledning købe mad til rimelige priser. Skulle vejrguderne svigte, rykker hele arrangementet indenfor.
Ganske som i 2012 forventer Cafe Frederiksberg stort rykind, med 5-600 gæster igennem huset i løbet af dagen, og alle er velkomne!