Cirkus kommer til byen

29. april 2013
Cirkus kommer til byen

.
Velkommen til Cirkus Arena 2013 -en kæmpe oplevelse! Guldfesten fortsætter med Gangnam Style i sprit nyt telt!

Arena holder fast i traditionerne med uovertruffen familie underholdning præsenteres af hele Danmarks cirkusdirektør Benny Berdino.
Årets forestilling – nr. 58 i rækken, siden Arena første gang så dagens lys er en perlerække af imponerende dyr, overdådige kostumer, svimlende akrobatik, fart og spænding, artisteri og klovneri storslået musik og et bragende godt cirkusband. alt sammen i verdensklasse.

Det starter stærkt!
Velez Brothers, fra Ecuador, er nykårede prisvindere fra cirkusfestival i Monte Carlo 2013 og de sender publikums vildeste forventninger til tælling i det kæmpe Dødshjul. Sharon Berousek er pigen der jonglerer sig lige ind i alles hjerter. The Mongolian Acrobats er 5 piger som på tårnhøje monocykler viser de vildeste tricks. The four Navas mestrer balancekunsten på dobbelt line et nummer der ikke er set i Danmark i mange år. og Puyang Troupe viser ekstrem kompliceret akrobatik fra Kina.

Den fedeste humor! En ny klovn ser dagens lys
Arenas husklovn Jimmy Folco sender sammen med skuespilleren Morten Eisner lattermusklerne ud på de vildeste galakser. Her er både plads til stor komik, det stille grin og det underfundige smil. Morten Eisner debuterer i dansk cirkus som klovnen Augusto. Børnene kender nok Morten bedst som Bamsen i DRs Bamses Billedbog og de voksne kender ham fra en lang række TV og filmroller og teaterroller over hele landet, senest på Betty Nansen, Aveny T og det Kgl Teater.

Sensation i manegen!
Det var en sensation da den 19 årige CAI YONG snuppede en guldmedalje ved cirkusfestival i Monte Carlo i 2012. Cai Yong er nok den største soloartist nogensinde har netop optrådt for USA præsident Obama. Det er helt forrygende for Cirkus Arena at præsentere den unge komet i årets forestilling.
Sidst og ikke mindst kommer de berømte Diorios og sætter tyngdekraften ud af spil, når de på 6 motorcykler konkurrerer om at køre dødskørsel i den båndflettede stålkugle. Endnu engang vil de Brasilianske vovehalse udfordre sig selv og publikum det bliver vildere og vildere!

Fantastiske dyr med familierne Berdino og Casselly
Mød familien Cassellys Afrikanske elefanter og andalusiske heste. Laura Berdino med 8 friser hingste i frihedsdressur. Patrick Berdino er i manegen med dromedarer, zebraer og alpakaer, og underskønne Merrylu Cassellys viser skoleridning i høj klasse

Få en familieoplevelse som kun Cirkus Arena kan give dig.
Cirkus handler om meget mere end blot at kigge på. Cirkus er også duften af savsmuld, at komme tæt på og klappe dyrene. Cirkus er latter, glæde og en rundtur på cirkuspladsen, hvor der næsten altid er liv og leben. Turen rundt på pladsen inden forestillingen går i gang, eller i pausen, er med til at give dig den totale cirkusoplevelse. Mærk summen af liv, fornem atmosfæren og lad dig suge ind i den magiske stemning, der omgiver Cirkus Arena, der på landsturneen 2013 besøger i alt 114 byer rundt i hele landet