Coast 2 Coast til Frede

30. oktober 2013
Coast 2 Coast til Frede

.
Pressemeddelelse.

Bandet Coast2Coast er på hjemmebane, når de spiller på Cafe Frederiksberg d. 8. November.
De fire rockmusikere har flere gange optrådt på Frede, siden den spæde start for nogle år siden, senest ved husets populære Fredefest i August.
Coast2Coast har opbygget et trofast publikum, med hang til guitarrock i snart sagt alle former og genrer, og bandet kommer da også vidt omkring med et stort repertoire, bestående af klassiske rocksange, som leveres i veludførte udgaver og med fede korarrangementer, når det behøves.
Det er sange der strækker sig fra Free, Bad Company, Stones, til mere 80´& 90´er orienterede numre som publikum kender dem fra Bon Jovi, Van Halen, Aerosmith, Lenny Krawitz, etc.
I 2012 optrådte bandet for første gang på det store Mosten Træf, og vandt konkurrencen som det mest populære band, hvilket bragte dem på Mostens store scene i 2013, samme scene som Leningrad Cowboys, m.fl.
Og der er spillet masser af jobs rundt i landet, siden de første øveaftener på Frede, hvilket har sat sit præg på det seje rockband, der leverer rock i topklasse på Frede.
Lokale bands er altid populære på Aalborgs hyggeligste rockklub, og arrangørerne forventer da også fuldt hus til Coast2Coast, som består af:

Simon Julin Jensen (Vokal/Guitar)
Peter Dønvang (Guitar/Kor)
Peter Parmo Krog (Bas/Kor)
Daniel Binderup (Trommer)
________________________________________