Creedence til Vejgaard!

5. november 2013
Creedence til Vejgaard!

.
Pressemeddelelse!

Fredag d. 15.11. kl.21.00 UDSOLGT
Lørdag d. 16.11. kl.21.00 entre 125,-

For 1½ år siden gæstede Creedence Tribute Cafe Frederiksberg for første gang, og Aalborgpublikummet tog omgående bandet til sig.
Så meget, at Cafe Frederiksberg har været nødt til at booke ikke mindre end to koncerter i den kommende uge. Der var egentlig kun tale om en Fredagskoncert, men billetterne solgte så hurtigt, at Frede sikrede sig en ekstra dag.
Creedence Tribute kommer fra Esbjerg, og har dyrket John Fogerty og Creedence ned til mindste detalje. Forsangeren Casper Hundebøl ligner endog en ung John Fogerty, og sammen med bandet leverer han meget autentiske versioner af de mange hits Fogerty har skrevet.
Creedence Clearwater Revival har altid haft et stort publikum i Danmark, og de velskrevne sange rammer danskerne lige i hjertekulen, med intensitet, nerve og gode omkvæd. Men også de mere specielle og skæve sange har deres plads, og Esbjergbandet spiller da også numre som, I Put a Spell on You, Pagan Baby, Born On the Bayou, m.fl., som ikke just har været på krobalsrepertoiret, men som er vigtige sange for enhver CCR fan.
Men publikum skal ikke være nervøse, alle sangene er der. Lige fra CCRs gennembrud i 1969 som USA`s mest populære rockband, og frem til Fogertys soloplader. På listen finder man bl.a. Proud Mary og Born On The Bayou, Bad Moon Rising, Who´ll Stop The Rain, Down On The Corner, Travelin`Band, Cotton Fields, Have You Ever Seen The Rain, Hey Tonight, Long As I Can See The Light, Hello Mary Lou, Up Around The Bend og Looking Out My Backdoor alle solgt i milliontal over hele verden.
Fredagskoncerten er totalt udsolgt, og Lørdag er godt på vej i skrivende stund. Eventuelt overskydende billetter vil blive solgt i baren på Cafe Frederiksberg på selve aftenen.