De flyvende superbørn flyver på Fjordmarken

13. juni 2014
De flyvende superbørn flyver på Fjordmarken

.
Pressemeddelelse!

Flying Superkids kommer igen i år forbi Aalborg på deres årlige sommertour. I år har superbørnene en nyhed med; udover deres fantastiske nye show, har de også en rullende familiepark med på landevejen.

De første 300 gæster til hvert show får på den måde muligheden for at komme gratis ind i familieparken et par timer før showet, så får de lokale børn også chancen for at være flyvende for en stund.

Tourné i hele verden
Hen over foråret har Flying Superkids haft stor aktivitet i udlandet. De har blandt andet optrådt med 20 forestillinger i Dubai, men er nu hjemme i Danmark igen og klar til at drage på sommertourné. Efter sommertouren til de danske byer venter der et spændende andet halvår i 2014, hvor shows i Frankrig, Malaysia, Qatar og Østrig lige nu er mulighederne.

Shows med livsglæde og energi
Der er aldrig to Flying Superkids shows, der er helt ens, og der bliver ofte skiftet ud i numrene, så superbørnene hele tiden får nye udfordringer i forestillingen.
Livsglæden og energien er i fokus, og det er også den, folk gerne vil opleve, når de ser showet. Til årets forestilling er der hentet et par helt ekstraordinære numre ind fra bagkataloget, og vinteren er også blevet brugt på udvikling af nye numre, som forhåbentligt vil begejstre og inspirere publikum i alle aldre.

Flying Superkids kan opleves i Showteltet ved Fjordmarken, Strandvejen 30, 9000 Aalborg: Og dette lørdag og søndag klokken 13.00.