De små synger

1. august 2013
De små synger

.
I Klarup og Romdrup sogne tilbydes der Musikalsk Legestue for børn på 1-3 år.

I forvejen har der været babysalmesang i nogle år, og da der blev efterlyst et tilbud som efterfølger til babysalmesang, introduceredes Musikalsk Legestue.

“Musikalsk Legestue” foregår i Klarup kirke i en periode på ca. 7 tirsdage. Mødetid kl. 16.15.

Aldersgruppen på 1-3 år lærer bedst gennem gentagelser og gennem deres sanser, fortæller Maria Søgaard Nielsen på Romdrup & Klarups hjemmeside.
Derfor skal vi til Musikalsk Legestue hver gang synge nogle af de samme salmer, nogle med fagter, andre er børnene med til at spille til. Hver gang indledes med bedeslag og afsluttes med fadervor og bedeslag, så børnene kan genkende begyndelsen og slutningen og således bliver trygge ved forløbet.

Vi vil også komme til at se nærmere på kirken og opleve den stemning, kirkerummet er med til at skabe.

Musikalsk Legestue varer omkring 30 minutter, og i løbet af de 7 gange vil barnet lære omkring 10 salmer at kende, de første byggesten til barnets sangskat.

Alt i alt er Musikalsk Legestue altså en musikalsk stund, hvor barnet og musikken er i centrum, og hvor børnene vil udvikle deres iboende glæde ved at synge, spille og lytte til musik.

Musikalsk Legestue ledes af kirkesanger ved vores to kirker Maria Søgaard Nielsen, som er uddannet pædagog, og som nyder glæden ved at være sammen med børn i musikkens verden.

I er velkomne til at kigge med, inden I beslutter jer for at deltage i Musikalsk Legestue.

Tilmelding til Maria Søgaard Nielsen på tlf. 61 16 51 62.