Det er ikke kedeligt at være single

1. juli 2013
Det er ikke kedeligt at være single

.
Det behøver det i hvert fald ikke at være, selvom venner og familie er taget på ferie, for der sker en masse aktiviteter for singler i Himmerland hele sommerferien. Singleklubben Himmerland har bl.a. cafeaftener hver uge året rundt, også i sommerferien.
Ud over caféaftener er der allerede en del arrangementer her i sommer, som bl.a. omfatter: en kanotur på Gudenåen, med 2 overnatninger , en gåtur på Louns Halvøen ved Hvalpsund, Grill aften, Gåtur Mariager Fjord ved Hobro, En Trekantrute Sejltur med Svanen fra Hobro til Mariager med veterantog fra Mariager-Handest og til sidst med bus tilbage til Hobro, Hver anden torsdag aften er der cykeltur i naturen med start fra Kvickly i Aars, der vil også blive arrangeret en fisketur eller 2 på Vilsted sø.
I løbet af året har Singleklubben Himmerland desuden fester, bowling, gåture, fisketure, fælles ture til diverse populære dansesteder, fælles spisning, cykelture, weekendture, teaterture, biografture, koncerter, udstillinger, museumsbesøg og meget mere. Kun medlemmernes fantasi sætter grænsen.
Alle singler er velkommen til at deltage i klubbens arrangementer nogle gange, uden at være medlem. Så der er ingen grund til at kede sig i sommerferien, hvis man er single.

Læs mere om singleklubben her