Det sker på Cafe Frederiksberg

27. april 2013
Det sker på Cafe Frederiksberg

.
Kai Strauss & The Electric Blues Allstars (D/DK)
FREDE LIVE D. 8.5. KL. 20.00 / ENTRÈ 100,-

Som Forårets sidste koncert, præsenterer Frede & Blues Forum den fabelagtige guitarist, Kai Strauss, som kommer med 3 danske musikere i absolut høj klasse. Kai har været lead guitarist hos Memo Gonzales, der tidligere har gæstet Frede, og han regnes for en af de bedste bluesguitarister på denne side af Atlanten.
Ved de internationale blues stjernetræf; ‘KingBee exBLUESive’ i Vejle, springer der altid både gnister og stjerneskud musikerne imellem. Men og af og til udmunder det sig også i helt nye konstellationer på tværs af eksisterende bandsammenhænge og landegrænser. Dette er Kai Strauss & The Electric Blues Allstars et pragteksempel på.
Her har den internationalt berømmede tyske guitarist, nemlig inviteret tre af DK’s bedste backing musikere med sig på landevejen. Rasmus Stenholm på orgel/piano, Henrik Poulsen på bas, og Mads ‘Tiny’ Andersen på trommer.
Kai Strauss er mest kendt for sine 15 år som guitarist hos Memo Gonzalez & The Bluescasters, men gik for et par år siden solo og dannede The Kai Strauss Band.
Kai’s tone, frasering og intensitet, har da også for længst givet ham en position som en af de mest respekterede bluesguitarister i Europa. Og i Kai Strauss & The Electric Allstars påtager han sig så ydermere rollen som frontmand og sanger. En rolle han fylder kompetent ud og som han nyder at have. “Når jeg selv er sanger og bandleder, kan jeg sammensætte nøjagtig det repertoire af originale numre og fortolkninger som jeg vil. Og jeg elsker at spille mine egen favoritnumre af idoler som Buddy Guy, Jimmy Rogers, BB King mfl. og så supplere med mine egne numre. Det gør det hele mere personligt – og meget sjovere..!”

Kai Strauss (Guitar/Vokal)
Rasmus Stenholm (Hammond/Piano)
Henrik Poulsen (Bas)
Mads Tiny Andersen (Trommer)
 
Citater og Anbefalinger:
Kai Strauss displays exceptional tone and phrasing.                       
Blues Revue, USA

“Kai Strauss is truly amazing, as authentic as any Texas or Chicago axe slinger around. I was in totally awestruck.”
Gary Reinhard, WITR Radio/Bad Dog Blues, Rochester New York

“Kai is one of the best Blues guitarists I ever heard.”
Kenny ‘Blue’ Ray, California/Bay Area

“Kai Strauss plays the international top league of blues guitarists. His tone is full-bodied, and powerful. Kai’s not one of those flashy players. Every single note he plays is on the right spot.”      
Detlev Hoegen, CrossCut Records

Those of us who saw Memo Gonzalez play in the UK will remember lead-guitarist Kai Strauss. At the time, I considered him the best blues guitarist in Europe.
Blues In Britain (Martin Nott)

Webside:
www.kaistrauss.com