Du kan også lære det!

26. oktober 2013
Du kan også lære det!

.

PRESSEMEDDELELSE

Alle kan synge gospel!

Fra den 31. oktober – 2. november bliver Bethaniakirken og Vor Frue Kirke i Aalborg fyldt med svingende gospeltoner, når Aalborg Gospel Festival 2013 inviterer til workshop og koncert for alle interesserede.

Selv på en regnfuld og lidt trist efterårsdag er gospel bare med til at opløfte stemningen og gøre mig glad. Det er jeg sikker på, at deltagerne i Aalborg Gospel Festival også vil opleve, siger Henrik Daniel Christoffersen, der er arrangør af Aalborg Gospel Festival og leder af Aalborg største gospelkor Aalborg Gospel Choir.

Sammen med Solomon Facey og Colin Vassell, der er to af Europas mest benyttede gospelinstruktører, og Henrik Goldschmidt, der er en af verdens bedste klezmer-musikere, inviterer han til Aalborg Gospel Festival fra den 31. oktober – 2. november. Det er en festival for alle, der har lyst til at lære, synge og optræde med gospel.

Det har været vigtigt for mig, at der både er plads til dem, der ikke kan få nok af gospel og for dem, der bare har lyst til at prøve sig selv af som gospelsanger. Du skal ikke kunne læse noder, synge i kor eller være kristen for at komme. Alle kan synge gospel, fastslår Henrik Daniel Christoffersen.

Aalborg Gospel Festival består af tre dage med workshops, som afsluttes lørdag den 2. november med koncert i Vor Frue Kirke kl. 19. Der er fri entré til koncerten, hvor en af gospelpionererne i Danmark, Georg Julin, vil være konferencier.

Det koster 349 kroner at deltage i festivalen – det er inklusiv workshop, koncert, forfriskninger i pauserne og frokost såvel aftensmad lørdag. Tilmelding sker på www.aalborggospelfestival.dk

For mere information:
Henrik Daniel Christoffersen
Mobil: 40 42 30 90
Email: gospel@aalborggospelchoir.dk
www.aalborggospelfestival