Et blodigt kursus

26. september 2013
Et blodigt kursus

.
Så er LabVikar ApS klar med endnu et Blodprøvekursus på PrivatHospitalet Skørping. Med toptunet undervisning, fuld forplejning og overnatning. Samtlige sengestuer er eneværelser udstyret med eget badeværelse, TV, radio og trådløst internet. Og vi stikker i rigtige patienter!

PrivatHospitalet Skørping har til huse i bygninger, som er opført i 1906 af Nationalforeningen til Tuberkulosens Bekæmpelse, som her havde sanatorium. Efter en gennemgribende restaurering fremstår PrivatHospitalet Skørping, som et meget smukt, moderne og veludstyret hospital.

Den geografiske placering er i et af Danmarks smukkeste områder tæt ved Rebild Bakker og Rold Skov, hvor hospitalets beliggenhed i udkanten af skoven giver nogle ydre rammer, som er helt enestående. Der er ansat bl.a. sygeplejersker, operationspersonale, narkosepersonale, læger, sekretærer og fysioterapeut.

Alle sygeplejersker på PrivatHospitalet Skørping har rutine i blodprøvetagning og generel undervisning. Og det er således disse ansatte der skal forestå den højt faglige undervisning på LabVikars Blodprøvekursus den 1. og 2. oktober 2013. For Sundhedspersonale, Laboranter, Farmaceutisk personale og lignende relevante grupper.

Vikar- og Rekrutteringsbureauet for Laboratoriebranchen, LabVikar ApS, har de sidste godt 7 år været redning for utroligt forskellige fagområder så som bl.a. Tandlæger, Biotekvirksomheder, Sygehuse, Mejeriproducenter, Lægepraksis, Universiteter, Direktorater under Ministerier – og mange flere.

Hele vejen igennem har den 7-årige virksomhed taget lige så kærlig hånd om de mange kandidater som om alle kunderne. Kandidaterne er kerneydelsen i LabVikar ApS og det skal de kunne mærke. Ikke bare til jul og fødselsdag, men på alle fronter året igennem. Og det bliver der arbejdet med. I lige så høj grad som der gør med salg.

Derfor besluttede Indehaver Rikke Merton i 2007 at afholde et Blodprøvekursus for alle sine Laboranter, idet der var mangel på Bioanalytikere en faggruppe der ligger tæt op af Laboranterne. Det skulle hurtigt vise sig at blive en succes, idet Laboranterne alle sammen fik arbejde bagefter.

Derfor fortsatte LabVikar ApS med at udbyde Blodprøvekurser. Sidenhen ikke blot via Bioanalytikernes uddannelsessted CVU Øresund, men også på hospitaler rundt omkring i Danmark. I år fik LabVikar ApS for første gang en aftale med et Privathospital. Og med Privathospitalet Skørping er der nu lavet eksklusivaftale.

Det er også første gang at kurset udbydes med fuld forplejning og overnatning og så endda til en pris man næsten ikke kan sige nej til. De personer der tager Blodprøvekurset får typisk efterfølgende jobs i Lægepraksis, ved Universiteter i forbindelse med sundhedsprojekter og på hospitalernes Centrallaboratorier.

I dag er det ikke bare LabVikars kandidater der bestiller Blodprøvekurset. Nu ringer også Jobcentrene for at få fingrene i det til deres Borgere. Fordi det ganske enkelt skaber arbejde til forsømte faggrupper. Og landets Læger samt Sygehuse (LabVikars kunder) er så småt begyndt at efterspørge andre kurser.

Derfor udbyder LabVikar ApS nu også Vaccinationskursus og Kursus i Rejsemedicin på Aalborg Sygehus Så der er tale om et helt nyt og opdateret koncept til fordel for alle. Med en kursuspakke der samlet set næsten ikke kan undgå at få folk i arbejde eller over i deres ønskejob.

Man kan læse mere om LabVikars kurser på www.labvikar.dk eller gå direkte til bestillingssitet https://labvikar.nemtilmeld.dk. Der er fortsat enkelte pladser tilbage på Blodprøvekurset på Privathospitalet Skørping den 1. og 2. oktober 2013!

Med venlig hilsen

Rikke Merton

Direktør