Fårup Sommerland klar med efterårsferie-sjov for alle

6. oktober 2013
Fårup Sommerland klar med efterårsferie-sjov for alle
Foto: Torben Hansen Blokhus Fårup Sommerland, Pirupvejen 147 Parkens nye store investing, Orkanen til kr. 40 mio. netto, indvies.

.
Pressemeddelelse:

For første gang nogensinde holder parken åbent i efterårsferien. Ugen bliver fuld af arrangementer for store og små. Mød f.eks. Smølferne og børne-TV-værten Jacob Riising. Løb en halvmaraton i Fårup Løbet, kør mountainbike, udforsk verden i stort naturvidenskabsshow eller brug dagen på en af den mange indendørs aktiviteter.

– Vi har besluttet at forlænge sæsonen, så vi nu også har åbent i efterårsferien. Der er nemlig rigtigt mange børnefamilier og unge, der gerne vil nyde det gode efterårsvejr under åben himmel og skulle vi få en byge eller to, så har vi sørget for at mange af aktiviteterne er indendørs, siger Fårup Sommerlands direktør, Søren Kragelund. Han forventer stort rykind i uge 42, hvor der udover de sædvanlige trækplastre i parken er masser af sjove og nye aktiviteter hver dag. Kalenderen i Fårup Sommerland ser sådan ud:

Danmarks største æblekage

Lørdag den 12. oktober

Fårup Sommerland deler gratis æblekage ud til alle gæster. Så kom i Fårup og få et stykke af Danmarks største æblekage.

Fårup Løbet

Søndag den 13. oktober

Fårup afholder motionsløb i samarbejde med Saltum Trim. Fårup Løbet er en dag, hvor hele familien kan være med. Du kan vælge mellem en børnebane (2 km), 5 km, 10 km eller halvmaraton. Der vil være masser af flotte præmier.

Priser inkl. entre til parken: Kr. 130 for personer med sæsonkort. Kr. 230 for personer uden sæsonkort. Børnebanen (2km) er gratis. Tilmeld dig på www.faarupsommerland.dk inden den 4. oktober. Eftertilmelding på selve løbsdagen fra 8.30 10.00. Der er et eftertilmeldingsgebyr på 50 kr.

Loggershow

Mandag den 14. oktober

Oplev det spændende skovmand-show, hvor skovhuggere optræder med motorsave og øksekast. Der vil være to shows i løbet af dagen.

Smølferne kommer

Tirsdag den 15. oktober og onsdag d. 16. oktober

Smølferne kommer og besøger Fårup Sommerland. Kom og mød de glade smølfer og vær med til Smølfe- gymnastik. Der er fire shows begge dage.

Jacob Riising – Gepetto show

Torsdag d. 17. oktober og fredag d. 18. oktober

Fårup får besøg af én af Danmarks mest populære børne TV-værter, Jacob Riising. Kom og se Jacob Riisings Gepetto show der er to shows begge dage.

Fårup MTB

Lørdag den 19. oktober

Fårup afholder MTB cykelløb i samarbejde med Saltum Trim. Fårup MTB er for hele familien. Du kan vælge mellem en børnebane (2 km), 12 km, 27 km eller 45 km. Der er masser af flotte præmier. Tilmeld dig senest 4. oktober på www.faarupsommerland.dk, hvor du også kan se priser osv.

Egern og Pindsvins Danseskole

Hvornår: 12 20. oktober (Hver dag i efterårsferien)

Kom og deltag i Egern og Pindsvins Danseskole – og lær en masse sjove dansetrin. Der er lagt op til dans og sjov i Fårup i hele efterårsferien.

Egerns Forrådsjagt

Hvornår: 12. 20. oktober (Hver dag i efterårsferien)

Er du Danmarks bedste skattejæger? Kom og vær med i Egerns Forrådsjagt og se om du kan finde skatten. Der vil være flotte præmier.

Universitarium

Hvornår: 12. 20. oktober (Hver dag i efterårsferien)

Kom og oplev et stort naturvidenskabsshow – i samarbejde med Aalborg Universitet

Bondegården i samarbejde med Landbrug og Fødevarer

Hvornår: 12. 20. oktober (Hver dag i efterårsferien)

Kom og oplev hvordan et vaskeægte moderne landbrug fungerer – og prøv den interaktive udstilling.

Egern og Pindsvins Værksted

Hvornår: 12. 20. oktober (Hver dag i efterårsferien)

Kæmpe aktivitetsland med forskellige udbud af hobbyaktiviteter