Fartglade brødre gør det godt

22. juli 2013
Fartglade brødre gør det godt

.
Det var muligvis en god investering, at far Ruben Sørensen fra Svenstrup forærede Marco en lille go-cart til hans 3 års fødselsdag det gav nemlig med årene både drengen og hans forældre interesse for motorsport. Og da lillebror Lasse få år senere kom til, blev også han grebet af sporten.
Hele familien har nu i adskillige år brugt al deres fritid på knægtenes sport, som nu efterhånden har udviklet sig til meget mere end blot en fritidsinteresse.

Den nu 23-årige Marco vandt for anden dag i træk Formel Renault 3.5 World Series på Red Bull Ring i Østrig lørdag og søndag.
Han sikrede sig pole position søndag formiddag, og den føring ændrede han ikke på – heller ikke selv om sikkerhedsbilen måtte på banen mod slutningen, så de øvrige biler kunne slutte op bag ham.
Sejren lørdag var Marco Sørensens første i sæsonen, og med søndagens sejr havde nordjyden formentlig sin bedste weekend i karrieren.

Lillebror Lasse på 16 år er ligeledes i fuld sving med karrieren, og synes ikke at stå i lyset af storebror. Lige nu har han indledt jagten på en manager, som kan hjælpe ham til næste step i hans karriere.
Han har vundet fem løb i år, og fører mesterskabet med 22 point, og målet er et sæde i en udenlandsk serie til næste år.