Fint vejr til Festivallørdagen

17. august 2013
Fint vejr til Festivallørdagen

.
Af Arne Lybech

Nu skal denne skriver ikke agere spåmand om vejret. Men udsigten til fint vejr til dagens festival er en del bedre end gårsdagens med en del regn.
På Jazzscenen på Gl. Torv går det løs fra 12.00 frem til 20.00 hvor Riverside City Band afrunder for denne dag. Inden da har Herøya Musikkorps, Swinging Hot Dogs, Papa Daps, Wash med Esben Kjær været på.
Bluesscenen på Tolbod Plads lader tonerne springe ud fra 12.00 med Late Express, Svino og baby Handshake fra Fristedet, hermed får nogle af Up-coming bands lejlighed til at vise sig frem. Paul Banks, Aske Jacoby og Jakob Dinesen er på 14.00, Den Fedeste Trio, Ajinai følger efter. 20.00 er det Janice Harrington og Kenn Lendings Blues Band der er på. Der afrundes 22.00 med Esben Just Trio Feat med Aske Jacoby.
Villy Moesgaards Kvartet spiller 12.00 ved Arnold Busck, East Harbour 12.00 på Elbjørn. H.P. Lange og Delta Connection på Kunst og Spaghetti. Atlas på Klaverstemmeren, Barrelhouse på Slotskroen, Cæcilie Nordby er som før nævnt på Huset, Wash på Duus, Biliteers på Gøglerbåden, Paul Banks og Jakob Dinesen på John Bull og på Old Games går TBA på 23.00.
God fornøjelse!