Flying Tiger Copenhagen og Børnecancerfonden indgår fast partnerskab

9. juni 2024
Flying Tiger Copenhagen og Børnecancerfonden indgår fast partnerskab
Flying Tiger Copenhagen under #FodboldtrøjeFredag

Et nyt fast partnerskab mellem Flying Tiger Copenhagen og Børnecancerfonden skal sikre kontinuerlig økonomisk støtte til børn med kræft og bringe farverig glæde ind i deres hverdag.

Siden 2021 har Flying Tiger Copenhagen støttet Børnecancerfonden og indsamlet over 4,3 millioner kr. til børn med kræft. Det formelle partnerskab markerer det stærke samarbejde og skal øge både den økonomiske støtte og give børnene positive oplevelser i deres liv med kræft.

”Hos Flying Tiger Copenhagen er vi stolte over at kunne bidrage til kampen for børn med kræft gennem vores faste partnerskab med Børnecancerfonden. Det giver os en enorm stor intern stolthed,” udtaler Flying Tiger Copenhagens nordiske direktør, Martin Sørenhag. 

Superhero weeks og aktiviteter på børnekræftafdelingerne 
Flying Tiger Copenhagen er med til at gøre en stor forskel for børn med kræft. Landets mange butikker holder blandt andet Superhero weeks flere gange om året, hvor personalet i butikkerne spørger alle kunder ved kassen, om de vil donere et lille beløb til Børnecancerfonden. I den seneste Superhero week i maj blev der indsamlet hele 236.996 kr.

Hvert år står ansatte også klar til at give børnene smil og gode oplevelser på landets fire børnekræftafdelinger. Der bliver arrangeret kreative aktiviteter, afholdt julebanko og givet indhold til unge, der får konstateret kræft. 

”Det er en stor glæde, at Flying Tiger Copenhagen nu er en fast støtte. Vi er en lille privat fond med få ansatte, og vi har brug for hjælp udefra til at arbejde for, at færre børn med kræft dør, og at færre får senfølger. Flying Tiger Copenhagen er farverige og kreative. Og det har børnene virkelig brug for i deres hverdag med kræft,” udtaler Marianne Benzon Nielsen, direktør i Børnecancerfonden.

Udover økonomisk støtte og aktiviteter er Flying Tiger Copenhagen også med til at sætte opmærksomhed på børn med kræft og Børnecancerfondens arbejde. 

Flying Tiger Copenhagen har butikker over hele verden.